Monday , December 4 2023

Locuri vacante rămase după alegerea lui Vasile Tofan ca vice la CJ

În ședința din data de 30 mai a Consiliului Județean Suceava vor fi desemnați noi reprezentanți în patru structuri care au rămas vacante după ce Vasile Tofan (foto) a fost ales vicepreședinte al CJ. De fapt, Vasile Tofan a renunțat la trei funcții pentru una, cea de vicepreședinte al Consiliului Județean Suceava.

Este vorba de Consiliul de Administrație al Spitalului Județean de Urgență „Sfântul Ioan cel Nou” Suceava unde era reprezentant titular al Consiliului Județean, la fel cum tot din Consiliul de Administrație, dar la Grădinița Specială din Fălticeni făcea parte liberalul ales vicepreședinte și, a treia funcție, era de membru în Adunarea Generală a Acționarilor de la societatea ACET SA. În fine, o a patra funcție vacantă este cea de membru al Autorității teritoriale de ordine publică din care, de asemenea, a demisionat Vasile Tofan.

Un proiect de hotărâre separat a fost pus în atenția consilierilor județeni care vor trebui să ia o decizie în acest sens. Deocamdată, nimic și în ceea ce privește funcția de conducere pentru Autoritatea Teritorială de Ordine Publică, prezidată de același Vasile Tofan care, de altfel, a transmis o informare cu privire la activitatea pe trimestrul I. (D.P.)

 

Vezi si

O bătrână de 82 de ani a murit într-un incendiu izbucnit într-o casă din Drăgușeni

Duminică, în jurul orei 13.30, a afost anunțată izbucnirea unui incendiu la o casă din …