Tuesday , June 25 2024

Locul de joacă de lângă biserica Sf. Andrei se deschide de Ziua Copilului

”Ne pregătim de 1 iunie pentru că vine Ziua Copilului și aici, în Burdujeni, era un loc de joacă lângă biserica Sf. Andrei pe care îl modernizăm”, a declarat viceprimarul Lucian Harșovschi, el aducând și unele precizări cu privire la acest mare loc de joacă din cartierul Burdujeni.

Consecvent cu declarația sa cum că „promisiunea făcută devine obligație” și fiindcă o mai veche promisiune a sa era cu privire la deschiderea unui mare loc de joacă în Burdujeni, Lucian Harșovschi s-a deplasat personal la șantierul locului de joacă din apropierea bisericii Sf. Andrei. Acolo lucrările erau în toi – probabil că filmarea transmisă era făcută la finele săptămânii trecute – și el a cerut să se facă câteva modificări, dându-i-se asigurări că de luni va începe montarea efectivă a elementelor specifice locului de joacă de la Biserica Sf Andrei.

Acesta are o suprafață de 690 mp care va fi acoperită cu covor de tartan iar pe lângă dotările aduse acestuia vor fi refăcute și căile de acces, iluminatul public și înlocuite băncile. „Cei mici se vor bucura în curând de un spațiu complet reamenajat pentru ei”, a transmis Lucian Harșovschi, adăugând că locul de joacă aflat încă în modernizare va fi mai mare pentru ca să se poată bucura copiii din cartier pe deplin.

Viceprimarul a adăugat că sunt în continuare pregătiri pentru locul de joacă de la zona de agrement a râului Suceava, dar și pentru alte locuri de joacă din cele 10 care sunt în pregătire și care urmează a fi date în folosință, așa cum a fost și cu cele două din cartierul George Enescu, modernizate și deschise săptămâna trecută.

Reamintim că săptămâna trecută, după ce a afirmat că nu așteaptă neapărat Ziua Copilului ca să deschidă locuri de joacă moderne în oraș, viceprimarul Sucevei, Lucian Harșovschi a arătat că se deschid două locuri din cartierul George Enescu și a reiterat o mai veche afirmație de-a sa: „Nu ne oprim aici! Continuăm!”.

Vezi si

CSM Suceava are o sportivă calificată oficial la Jocurile Olimpice de la Paris

Rădăuțeanca Mădălina Amăiestroaie (21 de ani) va reprezenta România în proba olimpică de tir cu …

One comment

  1. Când aveți de gând să vă apucați de centura ocolitoare , mai exact de la DN 29 la fostul CET ???