Tuesday , November 29 2022

Locuitorii din Marginea au ramas fara curent electric dupa ce un camion a rupt trei st=lpi

Nu mai pu]in de 100 de gospod\rii au r\mas zilele trecute f\r\ curent dup\ ce un camion a acro[at firele de la re]eaua electric\.
Vineri sear\ la ora 19.20, poli]i[tii din Marginea au fost sesiza]i cu privire la faptul c\ o autospecial\ înc\rcat\ cu material lemnos, în timp ce se deplasa pe un drum comunal situat în comuna Marginea, a acro[at cu dispozitivul de înc\rcat material lemnos firele de la re]eaua electric\, provoc=nd ruperea a mai multor st=lpi.
Cu ocazia cercet\rilor, s-a stabilit c\, Gavril S. de 44 ani din comuna Marginea, în timp ce conducea autospeciala înc\rcat\ cu cantitatea de 16,717 m.c. lemn lucru r\[inoase, ce avea dispozitivul de înc\rcare (graif\r) a[ezat în partea superioar\ a înc\rc\turii, a acro[at firele de la re]eaua electric\, fapt ce a dus la ruperea a trei st=lpi ai re]elei electrice.
Ca urmare a acestui fapt, 100 de gospod\rii au r\mas f\r\ curent electric, iar la fa]a locului s-au deplasat dou\ echipe de interven]ie a E-ON Moldova, care au procedat la întreruperea aliment\rii cu energie electric\, pe tronsonul afectat, urm=nd s\ procedeze la repunerea în func]iune a re]elei electrice. Prejudiciul cauzat prin distrugerea celor trei st=lpi este de aproximativ 20.000 lei. {oferul camionului s-a ales cu dosar penal pentru s\v=r[irea infrac]iunii de distrugere din culp\. Întruc=t conduc\torul auto nu a putut prezenta documente pentru materialul lemnos transportat, s-a dispus ridicarea acestuia în vederea confisc\rii.

Vezi si

Premierul Nicolae Ciucă : La Mulți Ani, frumoasă Bucovină! La mulți ani, tuturor românilor bucovineni!

La 104 ani de la unirea Bucovinei cu Țara, premierul Nicolae Ciucă a transmis un …