Friday , September 30 2022

Locatarii unui bloc din Burdujeni terorizaţi de un individ care arunca cu cărămizi de pe imobil

Un bărbat, de 47 de ani, din Slatina, s-a urcat pe un bloc de pe strada Gheorghe Doja din Burdujeni şi a început să arunce cu cărămizi. Poliţiştii au trebuit să intervină pentru a-l prinde pe individ şi duce la secţia de poliţie

 SAMSUNG


 
Un bărbat din comuna Slatina, venit în vizită la rude în Suceava, a făcut sâmbătă, 3 ianuarie 2015, circ pe acoperişul blocului. După ce a băut bine cu rudele, Stefan Căldărariu, de 47 de ani, a urcat pe acoperişul blocului de pe strada Gheorghe Doja din cartierul sucevean Burdujeni de unde arunca cu cărămizi în faţa imobilului. Locatarii povesteau că de fiecare dată când vine la rudă, individul devine agresiv şi face scandal în bloc. El a fost prins de către şeful Poliţiei Secţiei Burdujeni, comisarul Ovidiu Sluşariuc şi tras pe acoperiş în podul blocului, iar apoi a fost dus la poliţie pentru a da socoteală pentru isprava sa.
Incidentul a avut loc, în jurul orei 14.30, când persoane din imobil au anunţat prin 112 că un bărbat s-a urcat pe acoperişul blocului şi aruncă cu cărămizi fără a ţine cont dacă trece cineva pe stradă. Imediat la faţa locului a ajuns un echipaj SMURD şi o autospecială de intervenţie cu ajutorul căreia se intenţiona ridicarea unei scări pentru a-l coborâ pe Stefan Căldărariu. Numai că acesta în momentul în care a văzut că pompierii urcă pe scară, a început să arunce cu cărămizi, aceştia fiind nevoiţi să se retragă. In acel moment, poliţiştii de la Secţia de Poliţie Burdujeni au decis să pătrundă în podul blocului, prin locul pe unde bărbatul urcase pe acoperiş. Individul avea însă un comportament agresiv şi adresa înjurii la adresa tuturor. In momentul în care a fost prins de către comisarul Ovidiu Sluşariuc, bărbatul a început să-l lovească cu picioarele, în cele din urmă după ce s-au chinuit să-l prindă bine pentru a nu cădea de pe acoperiş, Stefan Căldărariu a fost tras prin oblonul acoperişului şi dus la Secţia de Poliţie pentru audieri. Vecinii susţin că de fiecare dată când vine la rude, acesta face scandal şi „se ia de copii”. Locatarii blocului unde venise în vizită individul susţin că nu puteau să intervină pentru că era agresiv şi în stare să bată pe oricine încerca să-l calmeze. (Constantin ZUZEAC)

Vezi si

Primăria Liteni a început lucrările de asfaltare a opt kilometri de drumuri

Nouă sectoare de drum din Corni, Roșcani și Liteni vor beneficia de covor asfaltic în …