Saturday , November 26 2022

Lidl reia demersurile pentru deschiderea unui magazin în Burdujeni

Noul magazin ar urma să fie amplasat pe un teren situat la ieşirea din Suceava spre Botoşani, aproape de intersecţia dintre străzile Eroilor şi Cuza Voda


lidl [800x600]


Proiectul companiei Lidl privitor la construirea unui magazin în Burdujeni, de dimensiuni similare cu cel de la ieşirea din Suceava spre Scheia, ar putea fi reluat chiar din acest an.
Reprezentanţii companiei au fost, zilele trecute, în Primăria Suceava şi au discutat la mai multe compartimente cu doi directori din administraţia locală. In fapt, cei de la Lidl nu vor decât să reactiveze un proiect pe care l-au anunţat cu vreo cinci ani în urmă, l-au reluat apoi acum trei ani când era necesară o reautorizare şi apoi părea că ideea a fost abandonată. De fapt, probabil într-un context favorabil, proiectul celor de la Lidl a fost scos de la naftalină, cei din cadrul companiei interesându-se la mod serios cu privire la reluarea demersurilor, parcurgerea exactă a procedurilor cerute de lege în raport cu Primăria şi Consiliul Local, dar şi soluţiile care se impun cu privire la traficul rutier în zona unde Lidl vrea să facă magazinul respectiv. Este vorba de un teren situat la ieşirea din Suceava spre Botoşani, aproape de intersecţia dintre străzile Eroilor şi Cuza Vodă.
Referindu-se la chestiuni legate de sistematizarea rutieră, reprezentantul Lidl s-a arătat interesat de semaforizarea intersecţiei. Asta şi în condiţiile în care sunt posibile lucrări pe care Primăria ar vrea să le facă în acest an pe strada Cuza Vodă. In funcţie de rapiditatea şi eficienţa cu care se încheie demersurile companiei Lidl, este posibil ca tot din acest an să înceapă şi lucrarea pentru construirea magazi-nului. (D.P.)

Vezi si

Patru suceveni au ajuns la spital cu infarct miocardic acut în doar 24 de ore

Aceștia au salvați după ce au primit tratament în cadrul Centrului de Cardiologie Intervențională În …