Tuesday , September 27 2022

Liderul PMP Suceava susţine că mulţi aleşi locali din judeţ s-au înscris în Fundaţia Mişcarea Populară

pmp Popovici [800x600]


Liderul judeţean al Partidului Mişcarea Populară, Corneliu Popovici, susţine că sunt mulţi aleşi locali din judeţul nostru – consilieri locali şi chiar primari – care s-au înscris în rândurile Fundaţiei Mişcarea Populară. Acest demers ar fi o formă de manifestare a simpatiei faţă de PMP, însă liderul judeţean al acestei formaţiuni politice nu a vrut să dea nume .pentru ca aceştia să nu aibă repercursiuni din partea conducerilor partidelor politice din care fac parte. „Dacă aş face publice numele aleşilor lcoali care s-au înscris în Fundaţia Mişcarea Populară, a doua zi s-ar declanşa jihadul”, a declarat Corneliu Popovici. Intrebat dacă aşteaptă să se înscrie la PMP mai mulţi nemulţumiţi de la PDL sau de la PSD, Corneliu Popovici a răspuns că formaţiunea politică pe care o reprezintă nu aleargă după cei nemulţumiţi din alte partide care vin să îşi găsească refugiul în PMP. Totuşi, el a adresat o invitaţie celor de la PDL care doresc să facă muncă de Opoziţie să se înscrie în PMP deoarece, la ora actuală, susţine Corneliu Popovici, PDL nu face opoziţie la USL. De menţionat că la conferinţa de presă de ieri a partidipat şi liderul judeţean al Forţei Civice, Ovidiu Milici, care a declarat că s-a raliat proiectului PMP prin care, de facto, ar urma să se constituie la Suceava o alianţă între PMP, FC, PNTCD şi ecologişti. De asemenea, Ovidiu Milici nu a exclus posibilitatea ca să se înscrie în PMP în cazul în care de la nivel central nu va primi un feed-back pozitiv la proiectul de pe plan local de la Suceava.
Pe de altă parte, deşi liderul judeţean al PMP a declarat că formaţiunea sa vrea să facă un alt fel de politică şi să se adreseze cât mai mult tinerilor cu bună pregătire şi specialiştilor, totuşi la conferinţa de ieri nu a fost prezentat niciun membru important din societatea civilă suceveană care să îşi fi manifestat intenţia de a se înscrie în PMP. Intrebat în legătură cu acest aspect, Corneliu Popovici a precizat că partidul său este la început de drum şi a cerut „o foaie în alb” pentru ca apoi, în următoarea perioadă, să prezinte unele achiziţii importante de personalităţi de pe plan local care să se ralieze proiectului politic al PMP. (D.P.)

Vezi si

O femeie din Ipotești, grav rănită într-un accident în Bulgaria, are nevoie de proteze pentru a putea merge și a-și crește fetița în vârstă de patru ani

Intreaga familie a trecut printr-un crunt accident de circulație, în Bulgaria, în timp ce voiau …