Thursday , February 9 2023

Liberalii Niculai Barbă și Cristi Crețu sunt noii vicepreședinți ai Consiliului Județean Suceava

Cei doi sunt vechi colaboratori ai lui Gheorghe Flutur, fiind vreme îndelungată consilieri personali la cabinetul președintelui CJ. In ședința de ieri, în care au fost aleși vicepreședinții, au fost aleși și coordonatorii comisiilor de specialitate din CJ, toți liberali. „Sunt foarte bucuros că s-a testat majoritatea din Consiliul Județean. 19 voturi în favoarea liberalilor. Ăsta este testul adevărat, de solidaritate, al majorității liberale (…) Prima noastră preocupare se referă la restabilirea stării de normalitate, la lupta cu pandemia de coronavirus, încercând să fim alături de suceveni. De aceea, Con­siliul Județean se va reuni în zilele următoare pentru a aloca fonduri în această direcție”, a decla­rat, după ședința de ieri, Gheorghe Flutur

Începând de luni, 26 octombrie, liberalii Niculai Barbă și Cristi Crețu sunt noii vicepreședinți ai Consiliului Județean Suceava. Asta chiar dacă pe pagina oficială a Consiliului Județean Suceava figurau, ieri, după ora 16:00 când programul instituției se încheie, ca vicepreședinți Gheorghe Marin Niță și Viorel Seredenciuc. Niculai Barbă și Cristi Crețu – care au fost consilieri personali ai președintelui CJ Suceava, Gheorghe Flutur în precedentele mandate ale acestuia – au fost aleși în funcții la ședința de luni a Consiliului Județean, cu câte 19 voturi fiecare, acordate de cei 18 consilieri PNL și de președintele reales al CJ, liderul liberal Gheorghe Flutur. Tot în aceeași ședință au fost desemnate și cele șase comisii de specialitate. Toate vor fi coordonate de liberali: Ioan Bădeliță la Buget-Finanțe, Gheorghe Marin Niță la Agricultură, Ioan Moraru la Urbanism, Vasile Tofan la Administrație Publică, prof. univ. dr. Radu Dumitru Pentiuc la Învățământ și Sănătate și Tudor Plăcintă la Tineret-Sport-Turism. În deliberativ, pe lângă liberali, mai sunt 13 reprezentanți ai PSD și 5 ai PMP.

„Sunt foarte bucuros că s-a testat majoritatea din Consiliul Județean. 19 voturi în favoarea liberalilor. Ăsta este testul adevărat, de solidaritate, al majorității liberale (…) Am intrat în linie dreaptă în noul mandat. Prima noastră preocupare se referă la restabilirea stării de normalitate, la lupta cu pandemia de coronavirus, încercând să fim alături de suceveni. De aceea, Consiliul Județean se va reuni în zilele următoare pentru a aloca fonduri în această direcție. Îi asigur pe suceveni de toată deschiderea, de buna credință, pentru ca județul Suceava să intre în normalitate. Îi asigur de deschidere în comunicare, îi asigur că voi fi așa cum am fost și pînă acum, un luptător pentru dezvoltarea acestui județ. Asta n-o pot face singur. O voi face împreună cu echipa liberală. Am încredere și-n primari. Avem primari destoinici”, a declarat președintele CJ Suceava, Gheorghe Flutur adăugând că este convins că actuala perioadă „sensibilă” va fi depășită cu bine și că abia așteaptă să fie instalați toți primarii pentru a o gestiona.

 

Vezi si

Mamă a șase copii mici, bătută de soț pentru că a refuzat să-i mai dea bani să joace la păcănele

Împotriva bărbatului de 46 de ani polițiștii au emis un ordin de protecție, fiind evacuat …