Tuesday , December 6 2022

Lemn transportat fără avize, confiscat la Putna

Soferul a primit o amendă de 5.000 de lei

Polițiștii patrulei de siguranță publică din cadrul Secției 4 Poliție Rurală Gălănești, în timp ce executau sâmbătă seară serviciul de patrulare pe raza comunei Putna, au oprit pentru control, în jurul orei 20.45, ansamblul rutier format din autoutilitara Scania care circula pe D.C. „șantier” din localitate, care transporta material lemnos, respectiv lemn rotund rășinoase și care era condusă de Ionuț C., de 21 de ani, domiciliat în comuna Putna.

Cu ocazia verificărilor efectuate s-a stabilit faptul că șoferul nu posedă avize de însoțire pentru materialul lemnos transportat.

Din acest motiv, transportul a fost condus la Ocolul Silvic Putna, unde s-a solicitat sprijinul unui inginer silvic. Acesta, în urma inventarierii materialului lemnos, a stabilit faptul că în autoutilitară și remorcă era transportată cantitatea totală de 16 m.c. lemn rotund pentru cherestea rășinoase, în valoare de 4.656 lei.

Şoferul a fost sancționat contravențional cu amendă în cuantum de 5.000 de lei, iar materialul lemnos a fost confiscat, fiind predat în custodia Ocolului Silvic Putna. (O.S.)

Vezi si

Tânăr de 20 de ani, prins drogat la volan în Rădăuți

În perioada 30 noiembrie – 04 decembrie 2022, polițiștii suceveni au acționat zilnic pe drumurile …