Wednesday , March 29 2023

Larisa Blanari, noul președinte al Organizației Femeilor Social Democrate Suceava

Vineri, 27 ianuarie,  la Frasin, au avut loc lucrările Conferinței Județene de alegeri a Organizației Femeilor Social Democrate.

La conferință au participat 155 de delegate din toate localitățile județului Suceava dar și numeroși invitați.

În competiția pentru poziția de președinte al OFSD Suceava au intrat deputatul Mirela Elena Adomnicăi și directorul Casei de Asigurări de Sănătate, Larisa Blanari.

În urma votului exprimat de către delegați, a fost desemnată să ocupe această funcție Larisa Blanari, care a întrunit un număr de 93 de voturi față de cele 59 obținute de contracandidat, 3 voturi fiind anulate.

Fiind la prima funcție politică din cadrul organizației de femei, Larisa Blanari a declarat că își dorește să consolideze echipa social democratelor și că se bazează în demersul ei și pe sprijinul fostului președinte interimar, deputatul Mirela Adomnicăi, se arată într-un comunicat transmis de Biroul de comunicare al PSD Suceava. (O.S.)

.

 

Vezi si

Pe 2 aprilie, de Ziua Internațională de Conștientizare a Autismului, clădirea Primăriei Suceava va fi iluminată în albastru

Studenți ai specializării Asistență Socială, anul II, din cadrul Universității „Ștefan cel Mare” din Suceava (USV) care își …