Sunday , December 4 2022

LANSARE PROIECT – “Imbunatatirea competitivitatii firmei Haju Prodimpex S.R.L. prin investitii in asimilarea de noi utilaje si echipamente tehnologice performante”

Anunt incepere proiect Haju  Prodimpex SRL

S.C. HAJU PRODIMPEX S.R.L., cu sediul in Sat Iacobeni, Comuna Iacobeni, Str. Republicii nr. 103, judetul Suceava, cod postal 727315, România, deruleaza incepand cu data de 23.09.2017, proiectul cu titlul “Imbunatatirea competitivitatii firmei Haju Prodimpex S.R.L. prin investitii in asimilarea de noi utilaje si echipamente tehnologice performante”, cofinantat prin Fondul European de Dezvoltare Regionala, in baza contractului de finantare incheiat cu Ministerul Dezvoltării Regionale, Administrației Publice și Fondurilor Europene in calitate de Autoritate de Management pentru Programului Operational Regional 2014 – 2020, prin Agentia pentru Dezvoltare Regionala Nord-Est in calitate de Organism Intermediar pentru Programului Operational Regional 2014 – 2020.

Valoarea totala a proiectului este de 973.779,41 lei, din care asistenta financiara nerambursabila este de 555.727,66 lei din F.E.D.R. si 98.069,59 lei din bugetul national. Proiectul se implementeaza in Municipiul Vatra Dornei, Strada ARGESTRU, Nr. FN, Judetul Suceava, pe o perioada de 9 luni.

Obiectivul general al proiectului il reprezinta dezvoltarea microintreprinderii Haju Prodimpex SRL, prin cresterea volumului productiei si a vanzarilor cu min 20 % la finalul anului 2018, fata de anul de baza 2015, prin produsele existente (stupi si componente pentru stupi), avand arie de desfacere la nivel national si international.

Proiectul va contribui la dezvoltarea regionala si locala prin:

– consolidarea pozitiei pe piata a firmei prin cresterea competitivitatii;

– utilizarea de noi tehnologii, prin care se vor obtine costuri de productie reduse;

– crearea a 5 noi locuri de munca, pe durata nedeterminata;

– valorificarea sectorul productiv prin modernizare, prin achizitionarea de tehnologii si echipamente noi;

– facilitarea accesului firmei pe noi piete;

– diminuarea impactului negativ asupra mediului prin valorificarea superioara a resurselor lemnoase si utilizarea de echipamente eficiente energetic si imbunatatirea competitivitatii firmei pe piete internationale.

Detalii suplimentare puteti obtine de la:

Nume persoana de contact: Iacoban Alexandra Eugenia ; Functie: Administrator

Telefon: 0749186535; e-mail: [email protected]

Initiativă locală. Dezvoltare regională. www.inforegio.ro Investim in viitorul tău!

Proiect selectat in cadrul Programului Operational Regional si cofinantat de Uniunea Europeană prin Fondul European de Dezvoltare Regională.

Continutul acestui material nu reprezinta în mod obligatoriu pozitia oficiala a Uniunii Europene sau a Guvernului României.

Vezi si

Trei transporturi ilegale de lemn, depistate, vineri, de polițiștii suceveni

Și în cursul zilei de vineri, polițiștii au continuat controalele în trafic pentru depistarea celor …