Tuesday , June 25 2024

Lansare de candidat liberal la Primăria Gălănești, în prezența lui Gheorghe Flutur. Elena Coroamă promite să aducă apă, canalizare și gaz metan în comună

Președintele PNL, Gheorghe Flutur, a participat joi la lansarea candidaturii pentru Primăria Gălănești a Elenei Coroamă, o veche liberală și un prosper om de afaceri. Elena Coroamă, care deține o mică fabrică ce oferă locuri de muncă pentru 30 de persoane, și-a asumat candidatura cu un proiect foarte curajos pentru comuna Gălănești.
Gălănești este un loc în care Elena Coroamă promite să aducă apă și canalizare, utilități care lipsesc în prezent. De asemenea, ea dorește să aducă gazul metan, având în vedere că pe teritoriul comunei trece o conductă care zace îngropată și nefolosită de pe vremea când județul era condus de PSD. Candidata PNL la Primărie intenționează să construiască un centru medical și un sediu nou de primărie. Ea are susținerea totală a președintelui Gheorghe Flutur și, așa cum a reușit în afaceri, este convinsă că va reuși și în administrarea primăriei Gălănești.
La eveniment au fost prezenți primarii liberali de la Vicovu de Sus, Horodnic de Sus și Bilca.
Președintele Flutur a dat aceste trei exemple de succes, subliniind realizările acestora. „După 28 de ani sub conducerea PSD, orașul Vicovu de Sus a înflorit în numai trei ani de administrație liberală. Vasile Iliuț a implementat proiecte majore, inclusiv un proiect de canalizare de peste 35 milioane de euro și proiecte de gaz metan în asociere de peste 9 milioane de euro. Orașul a modernizat școli și grădinițe și a început construirea variantei ocolitoare care va scoate traficul de la punctul de trecere a frontierei. La Bilca, Zaharie Rusu a transformat localitatea tradițională într-o comunitate cu drumuri moderne, apă, canalizare și școli moderne, inclusiv un cămin cultural. Dacă mergem la Horodnic de Sus, putem vedea numeroasele proiecte de succes ale liberalului Valentin Luță: modernizarea drumurilor, școlilor, casei de cultură, farmaciilor, sălii de sport și parcului industrial, toate acestea fiind cărți de vizită pentru administrația liberală”, a subliniat Gheorghe Flutur exemplele acestor localități, care demonstrează că se poate realiza dezvoltare și succes în administrația locală sub conducerea liberală.
Comandat de PNL, filiala Suceava, cod AEP 21240015

Vezi si

De o săptămână, pagina de facebook a Mănăstirii Dragomirna este ținta unui atac al unor hackeri

Contul de facebook al Mănăstirii Dragomirna  a fost spart de hackeri care au pus în …