Friday , July 1 2022

Lacramioara Loghin, noul administrator public al judetului Suceava

 

“Am candidat pentru aceast\ nou\ [i provocatoare func]ie de conducere deoarece corespunde abilit\]ilor, competen]ei manageriale [i experien]ei acumulate”, a declarat directoarea `nc\, p=n\ la preluarea noii func]ii a SC SAB SA R\d\u]i, laureat\ de patru ori la nivel jude]ean [i odat\ la nivel na]ional cu titlul de “femeia manager a anului” 

~ncep=nd cu luna octombrie a acestui an, L\cr\mioara Loghin va intra `n p=ine ca nou administrator public al jude]ului Suceava. Aceasta dup\ ce la concursul organizat pentru aceast\ func]ie de Consiliul Jude]ean, concurs `ncheiat ieri, miercuri, 12 septembrie, directoarea de la SC SAB SA R\d\u]i, parte a grupului de firme Alexandrion, a ob]inut 98 de puncte din 100 posibile.
“Am candidat pentru aceast\ nou\ [i provocatoare func]ie de conducere deoarece corespunde abilit\]ilor, competen]ei manageriale [i experien]ei acumulate. Consider c\ aceast\ nou\ responsabilitate contribuie la dezvoltarea mea personal\ [i profesional\. Am foarte mare `ncredere `n pre[edintele Consiliului Jude]ean, domnul Ioan C\t\lin Nechifor [i `n competen]ele sale, acesta fiind un factor decisiv `n alegerea pe care am f\cut-o”, a declarat L\cr\mioara Loghin.
Ea a mai spus c\ `[i va da demisia din func]ia de consilier local al municipiului R\d\u]i, din cauza incompatibilit\]ii dintre cele dou\ func]ii.
“Am foarte mare `ncredere `n echipa de la Consiliul Jude]ean [i sunt sigur\ c\ voi avea o colaborare foarte bun\ cu personalul de specialitate din cadrul acestei institu]ii”, a mai spus noul administrator public al jude]ului Suceava.
La concursul organizat de Consiliul Jude]ean pentru aceast\ func]ie important\ rigorile au fost mari – 15 ani de activitate `n domeniul economic, experien]\ managerial\, dar [i cunoa[terea a cel pu]in dou\ limbi str\ine de circula]ie interna]ional\. Din anul 1999 L\cr\mioara Loghin a fost directoare la SC SAB SA R\d\u]i, fiind desemnat\, `n patru r=nduri, “femeia manager a anului”, de c\tre Camera de Comer] [i Industrie Suceava. ~n 2005 a ob]inut o distinc]ie asem\n\toare [i pe plan na]ional, primind titlul de “femeia manager a anului” din partea Consiliului Na]ional al ~ntreprinderilor Mici [i Mijlocii. (Neculai RO{CA)

Vezi si

Percheziții în județul Suceava într-un dosar privind obţinerea ilegală de fonduri prin programul ”Start UP Nation”

Polițiștii efectuează joi dimineață 42 de percheziții domiciliare în județele Suceava, Iași, Neamț, Vaslui, Maramureș, …

No comments

 1. 1).de 2 ani SC Sab Radauti SA e pe pierdere.(siteul BVB)
  2). cifra de afacri a SC SAB Radauti SA scade de la an la an(vezi siteul BVB)
  3). daca doamna e manager din 1999 nu are cum sa aiba 15 ani vechime in management.(eu comentez doar datele din articol la acest punct)
  4). chiar daca ar avea 15 ani vechime, cifra de afaceri a firmei este mult mult prea mica fata de bugetul CJ Suceava ce trebuie manajat. Daca corelam cu pct 3, se poate trage usor o concluzie despre cum vor merge treburilela CJ!
  5).avand in vedere punctele 1-4, nu trebuie sa fii expert UE sa-ti dai seama ca este o numire politica.
  6). NO COMMENT!
  7). TRAIASCA PARTIDUL CARE E IN TOT SI IN TOATE!

 2. Vorbesti din rautate si invidie!
  Felicitari d-na Loghin si mult succes!

 3. dupa ce a facut praf radautiul, se pare ca are o provocare mai mare: sa facem praf tot judetul!