Saturday , April 1 2023

La spital, dupa ce a fost injunghiat la discoteca din Malini

Ieri noapte, la ora 00.00, Triajul Spitalului Municipiului F\lticeni a sesizat faptul c\ a fost internat Mugurel I. de 32 de ani, din comuna M\lini, care prezenta pl\gi înjunghiate, în urma unei agresiuni.
Din verific\ri a rezultat c\, în seara de 22.08, Mugurel I. se afla împreun\ cu un grup de tineri la o discotec\ organizat\ la M\lini, iar în jurul orei 23.00 a avut un conflict spontan cu Neculai }. în vârst\ de 29 de ani, din aceea[i localitate, pe care l-a lovit cu pumnul în zona fe]ei iar, în replic\, Neculai }. l-a în]epat cu un cu]it, de dou\ ori, în zona gâtului [i a pieptului, provocându-i leziuni.
Victima a fost transportat\ la spital, stabilindu-se diagnosticul „plag\ înjunghiat\ în zona gâtului (partea stâng\) [i plag\ înjunghiat\ hemitorace drept”, în opinia medicului de gard\, fiind superficiale [i necesitând pentru vindecare circa 5-6 zile de îngrijiri medicale [i nu i s-a pus via]a în pericol.
Cei doi se aflau în stare de ebrietate, în cauz\ fiind întocmit dosar penal sub aspectul s\vâr[irii infrac]iunii de lovire [i se va dispune procedural.

Vezi si

Individ de 35 de ani din Fântânele, vechi recidivist în șofatul fără permis, dat în urmărire și prins în timp ce încerca să iasă din țară pe la Vama Borș

În urma cercetărilor efectuate în cadrul  unui dosar penal, lucrătorii din cadrul Poliției municipiului Suceava-Biroul …