Monday , May 27 2024

La sfarsitul saptamanii trecute politistii suceveni au identificat in trafic trei conducatori auto in stare de ebrietate

Vineri 6 august a.c., la orele 18.15, un echipaj de poli]ie rutier\ din cadrul Poli]iei municipiului C=mpulung Moldovenesc, `n timp ce executa activit\]i de control al traficului rutier pe D.N. 17, `n localitatea Vama, a oprit un autoturism, condus de Constantin F., de 39 ani, localnic. ~ntruc=t acesta prezenta halen\ alcoolic\ a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,42 mg/l alcool pur `n aerul expirat, dup\ care i s-au recoltat probe biologice `n vederea stabilirii alcoolemiei. Tot vineri, `n jurul orelor 23.05, un echipaj de poli]ie intercomunal format din c=te un lucr\tor de la Posturile de Poli]ie H=n]e[ti, Zvori[tea [i Ad=ncata, a oprit pe DJ 208 B, `n localitatea Bere[ti, comuna H=n]e[ti, autoturismul condus de c\tre Constantin B., de 56 ani, localnic. ~ntruc=t acesta prezenta halen\ alcoolic\ a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 1,20 mg/l alcool pur `n aerul expirat, dup\ care a fost condus la spital, unde a refuzat recoltarea de probe biologice `n vederea stabilirii alcoolemiei.
~n aceea[i zi la ora 2.30, pe strada Mihai Eminescu din municipiul Vatra Dornei a fost oprit `n trafic autoturismul cu num\r de `nmatriculare provizoriu condus de Gheorghe O., de 24 ani, din municipiul Vatra Dornei, posesor al permisului de conducere categoria ”B” din anul 2006. Deoarece conduc\torul auto emana miros de alcool a fost condus la Spitalul Municipiului Vatra Dornei, unde i s-au recoltat probe biologice de s=nge `n vederea stabilirii alcoolemiei, acesta refuz=nd testarea cu aparatul etilotest. De asemenea autoturismul condus avea numerele provizorii expirate din data de 8 mai a.c. ~n toate cele trei cazuri s-au `ntocmit dosare penale ce urmeaz\ a fi solu]ionate procedural.

Vezi si

FOTO – Lucian Harșovschi, detalii despre cum va arăta Aquapark-ul Sucevei. “După 9 iunie, vom reuși să facem și mai multe lucruri bune pentru acest oraș pe care îl numim acasă”

Viceprimarul Lucian Harșovschi, candidatul PNL pentru fotoliul de primar al Sucevei,  a oferit detalii despre cum va …