Saturday , May 18 2024

La școală cu roaba, geanta de pescuit, coșul de Paști sau trusa de scule

”O zi fără ghiozdan”, un proiect inedit a fost organizat de Colegiul Național ”Nicu Gane” Fălticeni vineri, 12 aprilie a.c., un fel de manifest care să atragă atenția asupra greutății fizice purtate pe umeri, zi de zi, de către elevi. Îndemnul celor care au gândit această activitate a fost de a înlocui ghiozdanele cu alte obiecte, cât mai originale, în care elevii să își pună cărțile, caietele și rechizitele necesare pentru acea zi.

Elevii Colegiului Național ”Nicu Gane” au îmbrățișat ideea și s-au întrecut în creativitate, luând parte la proiectul ”O zi fără ghiozdan” cu zâmbetul pe buze, chiar dacă unii dintre ei au înlocuit ghiozdanul cu o greutate mult mai mare, cum ar fi roaba, trusa de scule, geanta de voiaj sau chiar trusa de pescuit. Fiecare a participat cu obiecte care de care mai ingenioase, au râs, s-au distrat și, astfel, au parte de o amintire de neuitat.

Elevii au spus că activitatea i-a smuls din monotonia academică, iar ziua de 12 aprilie a avut o frumusețe aparte, fiind poate prima oară când chiar și-au dorit să mai rămână la școală. (O. N.)

Vezi si

120 de studenți participă la FIA Food Fest 2024

Facultatea de Inginerie Alimentară din cadrul Universității ”Ştefan cel Mare” din Suceava organizează, sâmbătă, 18 …