Sunday , December 4 2022

La conducerea DSP Suceava va veni dr. Trifan, de la Iasi

Secretarul de stat in Ministerul Sanatatii Nelu Tataru, aflat la Suceava pentru a ajuta la redresarea dezastrului epidemiologic de la Spitalul Judetean, a declarat miercuri seara, la o emisiune a Digi 24, ca la conducerea DSP Suceava va veni cineva de la Iasi, “doamna doctor Trifan”.

Este posibil sa fie vorba de dr. Manuela Trifan de la Serviciul de Control in Sanatate Publica din cadrul Directiei de Sanatate Publica (DSP) din Iasi.

Declaratia a fost facuta ca raspuns la o intrebare a moderatorului referitoare la femeile gravide din Suceava, care se intreaba unde vor naste, din moment ce spitalul este inchis si ele sunt redirectionate catre Radauti sau Falticeni, unde, sustin unele dintre ele, nu sunt primite tocmai pentru ca vin de la Suceava.

Nelu Tataru a mentionat ca anchetele epidemiologice efectuate la Suceava sunt reluate, pentru ca pana acum activitatea la DSP nu a fost satisfacatoare.

Vezi si

Foresta a încheiat anul cu o remiză la Bacău

Foresta a încheiat anul cu o remiză, scor 1-1, înregistrată sâmbătă, pe terenul celei de-a …

No comments

  1. D na dr Trifan e o profesionista. Ce ne dorim de fapt, pe cineva cate sa si plimbe limba in gura mintindu ne pe fata exact ca un politician sau un profesionist care prefera sa taca si sa-si faca treaba pana la capat?!

  2. Am văzut un interviu la o televiziune locală cu doamna de la DSP :-))) parca era de pe alta planetă, nu avea absolut nici o treabă,parca aterizase pe scaunul ăla direct din somn….jaaaaaaaleeeeee