Monday , January 30 2023

La 75 de ani si-a gasit sfarsitul inecata intr-o fantana

O b\tr=n\ de 75 de ani din Burla, Ifigenia Secrieru, [i-a g\sit sf=r[itul miercuri dup\ amiaz\, c\z=nd `n f=nt=na unei vecine.
Inspectoratul pentru Situa]ii de Urgen]\ „Bucovina” al jude]ului Suceava a fost solicitat, miercuri dup\ amiaz\, prin 112,  s\ intervin\ pentru scoaterea unui cadavru dintr-o fântân\ adânc\ de circa10 metri din comuna Burla.
La locul interven]iei s-au deplasat militarii de la Deta[amentul de Pompieri R\d\u]i cu dou\ autospeciale, al\turi de poli]i[ti de la postul local. Cadavrul b\tr=nei a fost scos din f=nt=n\ dup\ mai bine de o or\ de eforturi.
Pentru vecini, ca [i pentru Gheorghe Papuc,  primarul comunei Burla, vestea mor]ii nea[teptate a b\tr=nei Ifigenia a c\zut brusc. “Era o femeie de treab\, un pic bolnav\, e drept, dar care tr\ia `mpreun\ cu so]ul [i copiii, `ntr-o familie de oameni gospodari. Cei din cas\ [tiau c\ ea plecase la o vecin\, s\ mai schimbe o vorb\. Abia dup\ amiaz\, c=nd au v\zut c\ femeia nu se mai `ntoarce, s-a dat alarma [i a fost g\sit\ `n f=nt=n\”, a explicat primarul comunei Burla, Gheorghe Papuc. (N.R.)

Vezi si

Aeroportul Suceava, locul doi într-un top european, din punct de vedere al creșterii procentuale a numărului de pasageri

Președintele Consiliului Județean Suceava, Gheorghe Flutur, a declarat sâmbătă, 28 ianuarie 2023, că, într-un clasament …