Monday , April 15 2024

La 16 ani, o fata din Scheia are 44 de dosare de furt si talharie

N t=nara  a fost `n sf=r[it arestat\, dup\ ce duminic\ a fost surprins\ furând dintr-un apartament din municipiul Suceava, în timp ce proprietara se afla în buc\t\ria locuin]ei n `n cazul furturilor, fata sustr\gea în principal bani sau bunuri mici cu valoare mare [i u[or de transportat, iar în cazul tâlh\riilor adolescenta acosta b\rba]i mai în vârst\, iar sub pretextul între]inerii de rela]ii sexuale, îi ducea în locuri retrase, unde, prin violen]\, le lua bunurile avute asupra lor

O adolescent\ în vârst\ de 16 ani, din comuna sucevean\ {cheia, acuzat\ c\ a tâlh\rit o femeie în vârst\ de 64 de ani din Suceava, a fost arestat\ preventiv pentru 19 zile, verific\rile eviden]iind c\ aceasta este suspect\ de nou\ tâlh\rii [i peste 35 de furturi din locuin]e.
Potrivit IJP Suceava, C.E. (16 ani), din comuna {cheia, a fost cercetat\ penal, fiind suspect\ de comiterea a nou\ tâlh\rii [i a peste 35 de furturi din locuin]\.
Sursa citat\ precizeaz\ c\ o parte din fapte au fost comise pân\ la împlinirea vârstei de 14 ani, minora neputând fi tras\ la r\spundere pentru faptele penale comise.
Adolescenta a comis faptele pentru care a fost cercetat\, împreun\ cu alte persoane (minori sau majori) de pe raza comunei [cheia, creând un prejudiciu de aproximativ 60.000 lei.
În cazul furturilor, fata sustr\gea în principial bani sau bunuri mici cu valoare mare [i u[or de transportat, cum ar fi bijuterii sau aparatur\ electronic\ de dimensiuni mici, dar de valoare mare, iar în cazul tâlh\riilor adolescenta acosta b\rba]i mai în vârst\, iar sub pretextul între]inerii de rela]ii sexuale, îi ducea în locuri retrase unde, prin violen]\, le lua bunurile avute asupra lor.
În ceea ce prive[te furturile din locuin]e, fata ac]iona atunci când proprietarii erau acas\ [i intra pe u[a locuin]ei care nu era încuiat\ sau prin for]area geamurilor de la locuin]ele situate la parterul imobilelor ori prin for]area u[ilor ce aveau o rezisten]\ sc\zut\.
Tân\ra a fost arestat\ preventiv pentru 19 zile dup\ ce duminic\ a fost surprins\ furând într-un apartament din municipiul Suceava, în timp ce proprietara se afla în buc\t\ria locuin]ei.
Poli]ia Suceava a atras aten]ia, în special persoanelor în vârst\, s\ încuie u[a de la locuin]\ [i când se afl\ în interior [i s\ manifeste o aten]ie sporit\ atunci când deschid u[a unor persoane necunoscute aflate la cer[it, pentru a reduce riscul de victimizare.
Totodat\, IJP Suceava recomand\ cet\]enilor s\ nu ]in\ în locuin]\ sume mari de bani. (O.S.)

Vezi si

Pompierii suceveni s-au luptat în ultima săptămână cu zeci de incendii de vegetație uscată (VIDEO)

 În ultima săptămână, pompierii militari suceveni au fost solicitați să intervină pentru stingerea a 17 …

No comments

  1. De ce nu scrieti exact O TIGANCA DIN SCHEIA ???? nu o fata din Scheia, a doua varianta nu este corect .Si nu le mai tineti atat apararea la ciori ca peste 10-15 ani o sa fie shefii noshtri.