Saturday , July 20 2024

Jumătate dintre participanții la Bursa pentru refugiați ucraineni, selectați de angajatori

Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă Suceava a organizat vineri, în parteneriat și la solicitarea Centrului de Urgențe Sociale Suceava al Institutului pentru Parteneriat Social Bucovina, Bursa pentru refugiați ucraineni și pentru toți cei interesați să caute un loc de muncă.

”O experiență în parteneriat, care deschide perspective de succes, cu 10 angajatori ce au oferit 42 de locuri vacante și au selectat peste 20 de persoane din cele 39 participante. Mulțumim Centrului de Urgente Sociale al Institutului pentru Parteneriat Social Bucovina, gazda primitoare a evenimentului, pentru disponibilitatea asocierii și complementaritatea serviciilor noastre de ocupare, dar și pentru relații profesionale promițătoare”, au precizat reprezentanții AJOFM Suceava.

Persoanele refugiate care au fost selectate pentru bursă au studii superioare în economie, inginerie, imobiliare, educație, medicină și calificări în domeniile cosmetică, vânzări, design, brutar, programator. (O. N.)

Vezi si

Absolvent al Colegiului Național Militar ”Ștefan cel Mare”, admis primul la specializarea aleasă din cadrul Academiei Tehnice Militară ”Ferdinand I”

Nu doar elevii Colegiului Națiaonal Militar ”Ștefan cel Mare” Câmpulung Moldovenesc obțin rezultate remarcabile, ci …