Saturday , June 22 2024

Joi are loc Marșul Absolvenților USV 2024, urmat de un concert susținut de Mira, pe esplanada Casei de Cultură

Universitatea ”Ștefan cel Mare” din Suceava (USV) și Casa de Cultură a Studenților Suceava organizează joi, 13 iunie a.c., pe esplanada Casei de Cultură a Sindicatelor, cea de-a VIII-a ediție a Festivității de absolvire. Evenimentul va cuprinde și Marșul Absolvenților, care va reuni, într-un moment cu multă încărcătură emoțională, studenții USV, absolvenți ai studiilor de licență și masterat, alături de profesori, familii, autorități locale și invitați speciali, pentru a marca un moment important din parcursul lor academic și profesional.

În cadrul ceremoniei, șefii de promoție de la cele 11 facultăți sucevene vor urca pe scenă și vor transmite mesajele lor, adresate comunității locale și regionale.

Absolvenții promoției 2024 vor pleca din Campusul USV la ora 18:00 și se vor deplasa către centrul municipiului Suceava. Pe esplanada Casei de Cultură a Sindicatelor, începând cu ora 18:30, va începe Festivitatea de absolvire, invitatul special fiind Andrei Nagy, reprezentant al companiei de software UiPath.

Bucuria absolvenților USV va fi amplificată și de momentul final al festivității, prin concertul cunoscutei interprete MIRA, eveniment special organizat de Casa de Cultură a Studenților. Mira, pe numele său real Maria Mirabela Cismaru, cântăreață și compozitoare, a devenit cunoscută în industria muzicală din România datorită vocii sale distincte și a hiturilor sale, fiind considerată una dintre cele mai promițătoare și influente tinere artiste din România. MIRA adoptă un stil muzical versatil, care îmbină elemente de pop, dance și muzică electronică. (O. N.)

 

Vezi si

Șofer amendat și lăsat fără permis 120 de zile, după ce a fost filmat cum depășește pe trecerea de pietoni și era să lovească un copil (VIDEO)

Vineri, 21 iunie, în mediul on-line au fost publicate imagini video care surprindeau încălcări ale …