Friday , June 2 2023

Jeremmy Clarkson a confirmat: The Stig a fost concediat

Prezentatorul emisiunii Top Gear a declarat că Ben Collins, pilotul de Formula 3 care l-a interpretat pe misteriosul personaj The Stig, a fost concediat.
Vorbind pentru prima oară despre controversa creată în jurul lui The Stig, Jeremmy Clarkson a sugerat că misteriosul personaj s-ar putea întoarce, chiar dacă nu în combinezonul alb şi casca cu vizor negru de până acum.
El l-a catalogat pe Ben Collins, care şi-a dezvăluit identitatea într-o carte pe care a scris-o, drept lacom, şi s-a declarat „rănit” de gestul acestuia, relatează Daily Mail.
„Poate vă amintiţi filmul Wall Streetm în care personajul Gordon Gekko spune că lăcomia e bună. Copii, dacă urmăriţi emisiunea, să ştiţi că nu e adevărat. Collins e istorie în ceea ce ne priveşte”, a declarat Clarkson.
Justiţia britanică a respins cererea formulată de BBC de a bloca apariţia la editura HarperCollins a autobiografiei şoferului de curse Ben Collins, în care dezvăluie că el este cel care a îmbrăcat costumul lui “Stig cel Alb”.
Collins este cea de-a doua persoană care l-a interpretat pe Stig şi care şi-a dezvăluit identitatea. Înainte de el a fost, Perry McCarhy, care a intrat în pielea unui Stig îmbrăcat în uniformă neagră.
Potrivit zvonurilor, Collins va primi 310.000 de euro din partea HarperCollins pentru cartea sa.

Vezi si

Foresta este pregătită pentru manșa tur a finalei barajului de promovare în Liga  a II-a

“Echipa mai pragmatică, echipa care va greși mai puțin, care va avea sclipiri în anumite …