Thursday , April 18 2024

Jandarmii montani au ajutat la îndepărtarea mai multor copaci căzuți pe DN17, în Pasul Mestecăniș

Jandarmii montani din cadrul Detașamentului de Jandarmi Vatra Dornei au intervenit marți după-amiază pentru deblocarea drumului DN 17/ E58, din Pasul Mestecăniș, afectat de rafalele puternice de vânt.

În urma fenomenelor meteorologice periculoase prognozate de codul portocaliu emis pentru județul nostru, drumul european E58, din Pasul Mestecăniș, a fost blocat de copacii rupți din cauza vântului puternic.

În timp ce se întorceau de la activitățile prilejuite de Ziua Jandarmeriei Române, jandarmii dorneni au observat mai mulți copaci căzuți pe partea carosabilă. În cooperare cu celelalte structuri ale Ministerului Afacerilor Interne și cetățenii prezenți la fața locului,  jandarmii au intervenit pentru eliberarea părții carosabile.

În scurt timp, datorită mobilizării exemplare a jandarmilor și a celorlalte persoane, traficul a fost reluat, a informat sergent major Roxana Iuliana Botezatu  – purtător de cuvânt al Inspectoratului de Jandarmi Județean Suceava. (O.S.)

Vezi si

Adăpost de animale incendiat intenționat la Marginea (FOTO, VIDEO)

Pompierii militari ai Detașamentului Rădăuți, împreună cu lucrătorii Serviciilor voluntare pentru situații de urgență Marginea …