Saturday , September 23 2023

Jaf la o sală de jocuri din Burdujeni. Un tânăr a amenințat casiera și a furat 500 de lei. A fost prins imediat

Sâmbătă dimineață, in jurul orei 03:25, o femeie de 25 ani, casieră la o sală de jocuri din cartierul sucevean Burdujeni, a sesizat poliția prin   112 cu privire la faptul că un bărbat necunoscut a pătruns in locația în care își desfășura serviciul, intr-un moment in care era singură, și sub amenințare i-a luat o borsetă in care se afla suma de aproximativ 500 lei. Femeia nu a suferit leziuni sau alte vătămări, iar după comiterea faptei bărbatul a fugit intr-o direcție necunoscută.

S-a constituit in regim de urgență o echipa operativă complexă iar in urma măsurilor dispuse, o patrulă de poliție de ordine publică a reușit identificarea unui tânăr de 21 ani din municipiul Suceava, acesta fiind bărbatul banuit de comiterea faptei.

Tânărul a fost identificat la cca. 1 km de locația în care a fost săvârșită tâlhăria. În cadrul cercetărilor a fost recuperată și borseta și suma de bani sustrasă.

Bărbatul se află acum în custodia polițiștilor și se administrează material probator pentru stabilirea tuturor circumstanțelor producerii evenimentului, urmând a se dispune și măsuri procesuale.

S-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tâlhărie calificată, cercetările fiind desfășurate sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Suceava. (O.S.)

Vezi si

Biroul Electoral Permanent va funcționa în afara municipiului Suceava

Prefectura a reluat „în regim de urgență” procedura de identificare a unor spații, inclusiv aparținând domeniului …