Sunday , December 4 2022

Iustina Enţuc şi Alexandru Raţă – Miss şi Mister Boboc la Balul de la Colegiul Naţional “Mihai Eminescu”

bal 2 [1600x1200]

Invitaţi speciali au fost băieţii de la Deepside Deejays u concurenţii au luptat pentru a rămâne cu moştenirea lăsată de Dracula – Hotelul Transylvania
Casa de Cultură a Sindicatelor a fost vineri, 7 noiembrie 2014, gazda Balului Bobocilor de la Colegiul Naţional „Mihai Eminescu” Suceava.
Zece perechi de liceeni au trecut prin probe grele pentru a-l convinge pe bătrânul Dracula că sunt vrednici de a primi moştenire castelul lui.bal 1 [1600x1200]
Petrecerea tinerilor a adus în faţa publicului un videoclip inedit, ce avea să-l introducă în tema balului. Atmosfera înfricoşătoare şi misterioasă a făcut ca una dintre legendele Contelui Dracula să prindă viaţă. Organizatorii şi-au propus să găsească castelul lui Dracula, căutare care le-a cam dat de furcă.
Hotelul Transylvania a fost descoperit după lungi căutări iar acolo, într-o pivniţă lua amploare o petrecere dată în cinstea fiicei contelui, Mavis, la care participau mai mulţi tineri. Bătrânul Dracula dorea să lase moştenire întreg hotelul unei singure perechi, astfel, o întrecere inedită le-a cuprins pe cele zece perechi de boboci pentru a demonstra contelui că merită să obţină vestitul hotel.
Cei 20 de tineri aleşi pe sprânceană la petrecerea fiicei contelui au luptat cu mult devotament şi au trecut prin probe speciale. Dacă la început spectatorii au aflat puţine informaţii despre oaspeţii cazaţi în camerele de hotel, în cadrul celei de-a doua proba bobocii au fost nevoiţi să îşi dovedească măiestria şi talentul prin momente de dans, muzică şi actorie. În încercarea de a-l impresiona pe conte, concurenţii au interpretat piese la chitară, au cântat muzică populară şi uşoară, au făcut beatbox, au dansat vals sau dans sportiv, au făcut pantomimă, stand-up comedy sau au ţinut un monolog, toate răsplătite cu ropote de aplauze de către public.
Misterul a fost menţinut pe tot parcursul evenimentului, liceenii dovedind că au abilităţi artistice deosebite, puse în valoare prin momente savuroase. Publicul a fost cucerit de talentele va-lorificate prin muzică uşoară, scenete, pantomimă, dansuri populare româneşti şi ucrainene.bal 4 [1600x1200]
Lupta pentru hotel a însemnat şi eleganţă, astfel, cei 20 de concurenţi au păşit graţios în ţinute de seară rafinate care să îl impresioneze pe bătrânul conte. În rochii diafane sau costume distinse, bobocii au trecut de ultima probă cu multe emoţii în aşteptarea verdictului.
Hotelul Transylvania a răsunat de muzica invitaţilor speciali şi anume trupa Deepside Deejays făcând un show de excepţie. Încă de la primele melodii, publicul a fost cuprins de ritmurile muzicii dance-house ale băieţilor de la Deepside Deejays. Liceenii, obosiţi sau nu, nu au stat o clipă jos, dansul cuprinzându-i pe toţi, de la primul şi până la ultimul rând. Printre piese, dans şi selfie-uri, cei doi artişti ai formaţiei au declarat că au luat parte la „cel mai mişto bal din acest an”, lucru care i-a încântat pe organizatori văzând că toată lumea petrece şi se simte bine.
Cel mai aşteptat moment al serii a însemnat premierea câştigătorilor. Juriul a decis ca locul III să fie obţinut de elevii Ana Maria Pasat şi Nicolae Claudiu Puşcă, iar locul II de Simina Spac şi Bogdan Timofte. Cei care au rămas cu moştenirea lăstă de Dracula şi au câştigat titlurile de Miss şi Mister Boboc ai Colegiului Naţional “Mihai Eminescu” au fost elevii Iustina Enţuc şi Alexandru Raţă. (Iulia-Greta NIGA)

Vezi si

Recomandări ale polițiștilor suceveni pentru șoferii nevoiți să circule pe ceață, polei sau ninsoare 

Polițiștii suceveni atrag atenția cu privire la faptul că în această perioada a anului îşi …