Friday , December 9 2022

IULIUS MALL continua sa fie alaturi de tine! Hypermarketul AUCHAN, farmaciile si pet shop-ul sunt DESCHISE  

Iulius Mall rămâne alături de suceveni, care au în continuare la dispoziție produse alimentare și de strictă necesitate. În permanență sunt implementate măsuri ample de dezinfecție, pentru a-i proteja pe cei care au nevoie de produse alimentare, veterinare sau medicamente.

 

Pentru cumpărăturile de alimente, produse de curățenie sau de igienă și nu numai, hypermarketul Auchan este deschis zilnic, în intervalul 08.00 – 21.00. Clienții au la dispoziție un spațiu generos, bine organizat, pentru a nu exista timp de așteptare la intrarea în hypermarket, a nu se forma aglomerație și a păstra distanța de minimum 1 metru între persoane, inclusiv la casele de marcat. Totodată, pentru siguranța cumpărătorilor și a angajaților, au fost luate măsuri de protecție, care presupun dezinfectarea frecventă a tuturor cărucioarelor, caselor de marcat, benzilor de produse, POS-urilor, vitrinelor și frigiderelor, dar și punerea la dispoziția clienților de substanțe pentru dezinfectarea mâinilorStocul este aprovizionat zilnic la toate categoriile de produse, astfel încât cumpărătorii să găsească tot ce le trebuie, în același loc.

Pentru cei care au nevoie de medicamente sunt deschise farmaciile HelpNet și Sensiblu, între orele 10.00 și 20.00, iar în cazul Natur World Drogherie programul este în intervalul 10.00 – 21.00. O varietate de bunătăți sunt și la Produs în Bucovina Killer, deschis în intervalul orar 08.00 și 20.00. Pentru iubitorii de animale, Zoo Center continuă să asigure produse veterinare de la ora 10.00 la 21.00. De asemenea, produsele Fryday pot fi comandate prin serviciul de home delivery.

Vă rugăm să vă luați toate măsurile de autoprotecție când mergeți la cumpărături și să păstrați distanța de minimum 1 metru față de alte persoane. Vă recomandăm să optați pentru plata cu cardul, să evitați zonele și intervalele de timp aglomerate și să vă informați doar din surse oficiale privind toate măsurile pe care trebuie să le respectăm cu toții.

Este momentul să ne bucurăm de familie și să îi protejăm pe cei dragi, așa că luăm o pauză astăzi, ca să ne reîntoarcem cu energie când totul va fi bine!

Programul poate suferi modificări, care vor fi comunicate pe site-ul www.iuliusmall.com/suceava.

Vezi si

Flutur: Sper ca în 2023 să putem trimite la finanțare tronsonul dintre Pașcani și Suceava al A7. Avem nevoie de această autostradă ca de aer

Președintele Consiliului Județean Suceava, Gheorghe Flutur a mers, joi, personal în zona unde urmează a …