Iulian Cimpoeșu va fi noul prefect de Suceava

reportersite
24 februarie 2021, 2:51

Acesta este președintele USR Şcheia și vicepreședinte al Organizației Județene Suceava a USR. Cimpoeșu a absolvit ca șef de promoție Facultatea de Drept și Ştiințe Administrative din cadrul USV și este muzeograf la Muzeul de Istorie Suceava. Pentru funcțiile de subprefect PNL i-a nominalizat pe Daniel Prorociuc (subprefect în funcție) și pe Alexandru Salup

Biroul Permanent Național al USR a decis, luni seara, că nominalizarea acestui partid pentru funcția de prefect al județului Suceava va fi consilierul local Iulian Cimpoeșu. Noul prefect al județului Suceava va fi instalat în funcție după data de 8 martie 2021. Actualmente, funcția de prefect al județului este ocupată de Alexandru Moldovan.

Absolvent – șef de promoție – al Facultății de Drept și Ştiințe Administrative din cadrul Universității „Ştefan cel Mare” Suceava, Iulian Cimpoeșu este membru în deliberativul local din comuna Şcheia și a candidat – fără succes, însă – pentru funcția de primar al comunei respective. Din punct de vedere politic, Iulian Cimpoeșu este președintele USR Şcheia și vicepreședinte al Organizației Județene Suceava a USR. Din punct de vedere profesional, Iulian Cimpoeșu este muzeograf la Muzeul de Istorie Suceava.

Iulian Cimpoeșu a câștigat astfel competiția internă din cadrul USR Suceava pentru funcția de prefect al județului. În faza finală pentru nominalizarea pentru funcția de prefect mai erau juristul Teodor Matei și consilierul local sucevean Lorena Buburuzan.

Funcțiile de subprefect vor reveni PNL Suceava, partid care i-a nominalizat pentru aceste posturi pe Daniel Prorociuc și Alexandru Salup, primul din ei fiind subprefect în funcție iar cel de-al doilea urmând să o înlocuiască pe Laura Morar, cea care a fost susținută de PMP la funcția de subprefect. (D.P.)

1 Comentariu pe acest subiect. Spune-ti parerea!

 1. boala puterii 24/02/2021 la ora 20:08 - Raspunde

  referitor la functia de prefect: pleaca flutur vine flutur.
  nimic nu se pierde, totul se transforma.
  la suceava asistam la o mascarada si atat.
  i-a fraierit fluturache si de data asta.
  boala puterii a facut sa vedem insectele metamorfozate in monstri corupti.

Spune-ti parerea!