Friday , December 1 2023

IŞJ Suceava selectează 132 de metodiști pentru actualul an școlar

Inspectoratul Şcolar Județean Suceava desfășoară în această perioadă selecția corpului de metodiști pentru anul școlar 2023-2024, la care pot participa cadre didactice titulare, cu minimum gradul didactic II, calificativul anual ”Foarte bine” în ultimii 5 ani școlari, cu experiență în activitatea de mentorat didactic sau a unor activități de tip metodic.

Selecția se organizează pentru un număr de locuri stabilit la nivelul disciplinelor și aprobat în cadrul Consiliului de Administrație al IŞJ. După etapa de reconfirmare, au rămas vacante 132 de locuri, printre care 21 pentru disciplina matematică, 14 la învățământul preșcolar, 12 la limba română, câte 11 locuri pentru disciplinele educație fizică/sport de performanță și consiliere și orientare/consiliere și dezvoltare personală, 9 la discipline socio-umane, 8 la biologie și 7 la istorie.

Evaluarea dosarelor candidaților a fost finalizată marți, 3 octombrie, iar interviurile au fost planificate pentru zilele de 3 și 4 octombrie. Locurile vacante la nivelul fiecărei discipline vor fi ocupate în ordinea descrescătoare a punctajelor. După validarea de către CA al IŞJ, inspectorul școlar general emite decizia pentru constituirea Corpului de metodiști pentru anul școlar 2023-2024. (O. N.)

 

Vezi si

107 milioane de euro vor putea fi accesate de Primăria Suceava în anii următori pentru mai multe proiecte

Conform primarului Ion Lungu,  proiectele pe care Primăria Suceava vrea să le propună Agenției de …