Wednesday , March 22 2023

IŞJ Suceava a soluționat 18 cereri de completare a normei didactice și 13 restrângeri de activitate

Şedința de repartizare organizată de comisia județeană de mobilitate a personalului didactic din învățământul preuniversitar, pentru completarea normei didactice/ soluționarea restrângerii de activitate a avut loc pe 10 martie a.c.

Inspectoratul Şcolar Județean Suceava a informat că au fost soluționate 18 cereri de completare a normei didactice, dintre care 12 cereri de completare a normei didactice pe perioadă nedeterminată și 6 cereri de completare a normei didactice pe perioadă determinată. De asemenea, au fost soluționate 13 cereri de restrângere de activitate, dintre care 10 cereri de transfer și 3 cereri de detașare în interesul învățământului pentru soluționarea restrângerii de activitate. Un candidat a absentat.

Următoarea etapă din cadrul mobilității constă în modificarea contractului individual de muncă pe durată determinată de un an, în contract individual de muncă pe durata de viabilitate a postului/catedrei, pentru cadrele didactice calificate, dacă acestea au promovat examenul de definitivat și concursul național de titularizare cu nota/media de cel puțin 7 și dacă postul este vacant. Reactualizarea listei posturilor didactice/ catedrelor vacante/ rezervate va fi făcută miercuri, 15 martie. (O. N.)

Vezi si

Botoșănean prins în trafic la Siret cu 700 de pachete cu țigări ascunse în rezervorul mașinii

În data de 21 martie a.c., polițiștii de frontieră din cadrul Sectorului Poliției de Frontieră …