Friday , March 1 2024

IŞJ Suceava a soluționat 18 cereri de completare a normei didactice și 13 restrângeri de activitate

Şedința de repartizare organizată de comisia județeană de mobilitate a personalului didactic din învățământul preuniversitar, pentru completarea normei didactice/ soluționarea restrângerii de activitate a avut loc pe 10 martie a.c.

Inspectoratul Şcolar Județean Suceava a informat că au fost soluționate 18 cereri de completare a normei didactice, dintre care 12 cereri de completare a normei didactice pe perioadă nedeterminată și 6 cereri de completare a normei didactice pe perioadă determinată. De asemenea, au fost soluționate 13 cereri de restrângere de activitate, dintre care 10 cereri de transfer și 3 cereri de detașare în interesul învățământului pentru soluționarea restrângerii de activitate. Un candidat a absentat.

Următoarea etapă din cadrul mobilității constă în modificarea contractului individual de muncă pe durată determinată de un an, în contract individual de muncă pe durata de viabilitate a postului/catedrei, pentru cadrele didactice calificate, dacă acestea au promovat examenul de definitivat și concursul național de titularizare cu nota/media de cel puțin 7 și dacă postul este vacant. Reactualizarea listei posturilor didactice/ catedrelor vacante/ rezervate va fi făcută miercuri, 15 martie. (O. N.)

Vezi si

Bărbat rănit, după ce s-a răsturnat cu un tractor în fața casei

Joi seara, la ora 20:43, Poliția  Vatra Dornei a fost sesizată prin 112 de către …