Wednesday , February 8 2023

ISJ a validat ieri toți candidații care au promovat concursul pentru ocuparea funcțiilor de director la școlile din județ

In cursul săptămânii viitoare vor fi primite propuneri din partea consiliilor de administrație ale unităților de învățământ în cadrul cărora fie nu au fost candidați înscriși în concurs, fie candidații înscriși nu au reușit să promoveze toate probele, astfel încât ISJ să poată alege dintre aceștia, per­soanele care vor ocupa funcții de conducere în unitățile de învățământ respective în următorii patru ani

 Inspectoratul Scolar Suceava - martie 2015 - 000 [800x600]


Ieri a avut loc validarea în Consiliul de Administrație al Inspectoratului Scolar Județean Suceava a candidaților care au promovat Concursul pentru Ocuparea funcțiilor vacante de director și director adjunct din unitățile de învățământ preuniversitar.
Toți cei 173 de candidați declarați admiși la concurs la nivelul județului nostru au fost validați ieri în cadrul Consiliului de Administrație al ISJ Suceava. Aceștia vor fi puși în funcție în cinci zile lucrătoare de la validarea în Consiliul de Administrație.
Alte 111 posturi de director și director adjunct vor fi ocupate prin numire cu delegație.
Conform purtătorului de cuvânt al ISJ, Cezar Anuței, în cursul săptămânii viitoare vor fi primite propuneri din partea consiliilor de administrație ale unităților de învățământ în cadrul cărora fie nu au fost candidați înscriși în concurs, fie candidații înscriși nu au reușit să promoveze toate probele, astfel încât ISJ să poată alege dintre aceștia, persoanele care vor ocupa funcții de conducere în unitățile de învățământ respective în următorii patru ani. După primirea propunerilor, ISJ le va analiza și va putea numi în funcție noua conducere. Conform metodologiei de organizare a concursului, nu pot fi numite în funcție persoanele care până la organizarea  concursului au ocupat funcții de director sau de director adjunct în unitatea de învățământ respectivă și nu au participat la concurs, dar nici persoanele care s-au prezentat la concurs, dar nu au fost admise. După validarea în consiliul de administrație al ISJ urmează ca lista cu noii directori să fie transmisă către Ministerul Educației. (A.I.)
 
 
 
 
 

Vezi si

Ion Lungu: Lucrăm contracronometru pentru a putea finaliza creșa mare din Burdujeni la începutul lunii septembrie

Din cauza diferenței mari de nivel, deocamdată se impune ridicarea unui zid de sprijin de …