Sunday , April 21 2024

”Irlandez” din Udești, călare pe o motocicletă cu care gonea cu 138 km/h, prins de polițiști după o urmărire prin toată Suceava. A fost amendat cu 17.805 lei și s-a ales cu dosar penal

În noaptea de joi spre vineri, la ora 00.42, patrula din cadrul Poliţiei municipiului Suceava – Biroul Rutier, fiind de serviciu privind controlul şi supravegherea traficului rutier pe str. Ștefan cel Mare din municipiul Suceava, a înregistrat cu aparatul radar o motocicletă marca Honda (înmatriculată în Irlanda) care circula cu viteza de 114 km/h în zonă cu limitare 40 km/h, având direcția de deplasare bd. 1 Mai către str. Ana Ipătescu.

Polițiștii au efectuat semnalul regulamentar de oprire, motociclistul oprind initial, iar când a fost somat să oprească motorul și să scoată cheile din contact, acesta și-a continuat deplasarea cu viteză mărită. Polițiștii au trecut la urmărirea motocicletei pe  str. Ana Ipătescu, bd Calea Unirii (unde a fost înregistrat de aparatul radar circulând cu viteza de 131 km/h în zonă cu limitare 40 km/h), în parcarea Iulius Mall Suceava, str. Energeticianului (unde a fost înregistrat de aparatul radar circulând pe sensul opus de deplasare cu viteza de 114 km/h în zonă cu limitare 50 km/h), str. Mirăuților (unde a fost înregistrat de aparatul radar circulând pe sensul opus de deplasare, cu viteza de 138 km/h în zonă cu limitare 50 km/h), a pătruns pe str. Unirii fără a acorda prioritate de trecere vehiculelor care circulau pe acea stradă, str. Ana Ipătescu, str. Mitropoliei, str. Parcului, iar pe D.J 208 s-a reușit blocarea și oprirea motocicletei în condiții de siguranță.

După verificarea datelor de stare civilă în bazele de date ale Poliției Române s-a stabilit faptul că persoana care conducea motocicleta se numește C. Bogdan,  de 29 de ani, din comuna Udești și nu posedă permis de conducere corespunzător categoriei vehiculului pe care acesta îl conducea.

C. Bogdan a fost testat cu aparatul etilometru, rezultatul afişat fiind 0,00 mg/l alcool pur în aerul expirat.  Individul a fost sancționat contravențional cu amenzi în cuantum de 17.805 lei și pe numele său s-a întocmit dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ”conducere a unui vehicul fără permis de conducere”. (O.S.)

Vezi si

Puternic incendiu la un depozit de materiale și o casă din Solca. Pompierii au salvat o femeie de 75 de ani pe care au găsit-o dormind într-o cameră

Pompierii militari ai Gărzii de Intervenție Solca și cei ai Detașamentului Rădăuți, împreună cu lucrătorii …