Sunday , October 2 2022

IPJ Suceava are, în sfârşit, şef împuternicit

onea viorel [800x600]

Comisarul şef Viorel Onea a fost împuternicit pentru şase luni de zile ca şef al IPJ Suceava. Ca adjuncţi ai acestuia au fost împuterniciţi comisarul şef Neculai Stefan şi subcomisarul Liviu Oniu
După aproape jumătate de an de zile în care Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Suceava nu a avut şef, comisarul şef Viorel Onea (foto), a fost împuternicit şef al IPJ Suceava pentru şase luni de zile, începând cu data de 12 decembrie 2014, prin ordinul mistrului Afacerilor Interne, Gabriel Oprea. De asemenea, comisarul şef Neculai Stefan a fost împuternicit pentru şase luni ca adjunct al şefului IPJ Suceava pe linie de ordine pu-blică, iar subcomisarul Liviu Oniu, cel care era şef de birou în cadrul Serviciului de Investigare a Fraudelor, a fost împuternicit pentru şase luni ca adjunct al şefului IPJ Suceava pe linie de poliţie judiciară.
Comisarul şef Viorel Onea, noul şef al IPJ Suceava, a declarat că
“ne-am făcut echipă completă şi vom continua activităţi specifice pentru ca judeţul Suceava să fie sigur atât pentru locuitori cât şi pentru întreaga comunitate”.
De la începutul lunii iunie a acestui an poliţiştii suceveni au rămas şef, după ce comisarul şef Ioan Crap a fost pus la dispoziţie de conducerea Inspectoratului General al Poliţiei Române, după ce a dobândit calitatea de inculpat într-un dosar demarat de Serviciul Teritorial Suceava al DNA. In acest dosar, comisarul şef Ioan Crap este acuzat de abuz în serviciu contra intereselor publice.
Reamintim că în ceea ce îl priveşte pe ex- şeful IPJ Suceava, comisarul şef Ioan Crap, procurorii au stabilit că în data de 6 aprilie a acestui an, acesta, la solicitarea telefonică a unui preot “a intervenit pe lângă un agent de poliţie din cadrul Serviciului Poliţiei Rutiere al IPJ Suceava, aflat în timpul serviciului cu un autoturism prevăzut cu staţie radar, pentru ca acesta să nu dispună măsura reţinerii permisului de conducere a unei persoane cu funcţie de conducere la Agenţia de Plăţi şi Intervenţii în Agricultură Centrul Judeţean Suceava (APIA Suceava) şi sancţionarea contravenţională a acesteia, deşi agentul constatase încălcarea prevederilor legale ce impunea luarea acestei măsuri”, s-a arătat într-un comunicat de presă al DNA. (Constantin ZUZEAC)

Vezi si

Săptămâna Europeană a Sportului la Grădinița ”Țăndărică” Suceava

Grădinița cu Program Normal ”Țăndărică” Suceava a derulat  în perioada 23-30 septembrie a.c. Săptămâna Europeană …