Saturday , April 13 2024

Ionut Scutaru va fi judecat in stare de arest

N t=n\rul de 17 ani din F\lticeni acuzat c\ a furat mai multe ma[ini iar cu una dintre ele a provocat un accident `n Ia[i, spulber=nd pe trecerea de pietoni o bon\ care `mpingea un c\ru] cu un copil `n v=rst\ de doi ani, va fi judecat `n stare de arest n decizia a fost luat\ de Tribunalul Suceava

Tribunalul Suceava nu a luat `n seam\ argumentele invocate `n recursul `naintat de Ionu] Iustin Scutaru, t=n\rul de 17 ani din F\lticeni arestat acum dou\ s\pt\m=ni pentru furtul unor autoturisme [i conducere f\r\ permis. Procurorii f\lticeneni care au instrumentat dosarul, au decis trimiterea rapid\ `n judecat\ a t=n\rului delicvent, care la `nceputul s\pt\m=nii, c=nd s-a judecat la Judec\toria F\lticeni p\strarea `n regim de arest a acestuia, au confirmat propunerea Parchetului. Ieri, Tribunalul a confirmat legalitatea judec\rii `n stare de arest a acestuia. El este acuzat, `n rechizitoriul `naintat instan]ei f\lticenene, de dou\ acte materiale de furt precum [i de conducerea f\r\ permis a unui automobil pe drumurile publice.
Pentru c\ inculpatul este minor, [edin]a de ieri de la Tribunalul jude]ean,  care l-a vizat pe Ionu] Iustin Scutaru s-a desf\[urat cu u[ile `nchise.
T=n\rul este acuzat c\ `n decurs de dou\ zile a furat trei automobile, dou\ din F\lticeni [i unul din Roman. La F\lticeni a fost trimis `n judecat\ doar pentru furtul ma[inilor din localitate.  Cu una dintre ma[ini, un  Peugeot furat de la F\lticeni a fost provocat un accident pe trecerea de pietoni din Ia[i, la scurt timp dup\ ce proprietarul a declarat dispari]ia acestuia.  La volanul ma[inii indentificate pe camerele de supraveghere din fa]a complexului comercial ie[ean unde s-a produs accidentul, a fost g\sit a doua zi , `n jude]ul Neam], Iustin Iulian Scutaru, cel care ar fi furat ma[ina de la f\lticeneanul Laurian Lali]ei.
Anchetatorii au mai stabilit c\  t=n\rul Scutaru a fost autorul a `nc\ dou\ furturi de automobile, un Ford din Roman – jude]ul Neam], [i un BMW din localitatea natal\, F\lticeni. BMW-ul a fost g\sit abandonat `n F\lticeni iar Fordul a fost g\sit `n comuna Horodniceni, avariat.
~n sarcina lui  Iustin Iulian Scutaru a mai fost  re]inut faptul c\ a f\cut alimentarea la ma[inile furate `n mai multe benzin\rii de pe raza jude]ului Suceava, plec=nd `nainte s\ pl\teasc\.  (C.P.)

Vezi si

Marcel Ciolacu: Valul de schimbare în Suceava a pornit

Preşedintele Partidului Social Democrat (PSD), Marcel Ciolacu, şi-a exprimat, vineri, convingerea că partidul pe care …