Ion Lungu va participa luni la deschiderea anului școlar de la 13 școli și grădinițe din oraș

reportersite
07 septembrie 2017, 9:43

Cele 13 unități de învățământ sunt: Scoala 11, Scoala 6, Scoala 10, Scoala 7, Scoala 8, Scoala 3, Scoala Filadelfia, Colegiul Național “Petru Rareș“, Liceul cu Program Sportiv, Colegiul Național “Spiru Haret”, Colegiul “Petru Mușat”, Grădinița cu Program Normal din Obcini și Grădinița cu Program Prelungit “Gulliver” din cartierul George Enescu 

 lungu ion - 9 august 2017

Primarul Ion Lungu a anunțat ieri că va participa în cursul zilei de luni la des­chiderea anului școlar la un număr de 13 unități de învățământ din municipiu. Acesta a explicat că este un semn de respect față de unitățile de învățământ care au elevi care fac performanță sau care aduc un plus pe piața muncii din municipiu prin specializările pe care le oferă.

“Luni începe școala. Conform tradiției, aș putea să spun, așa s-a întâmplat, la 13 ani de mandat merg la 13 școli. Sunt mai multe solicitări, dar nu le voi putea onora pe toate. Voi merge la Scoala 11, la Scoala 6, la Scoala 10, la Scoala 7, la Scoala 8, la Scoala 3, la Scoala Filadelfia, unde se face performanță, la Colegiul Național «Petru Rareș», la Liceul cu Program Sportiv, la Colegiul Național «Spiru Haret», la Colegiul «Petru Mușat», unde se formează forță de muncă pentru societățile din zonă și este bine, la Grădinița cu Program Normal din Obcini și la Grădinița cu Program Prelungit «Gulliver» din cartierul George Enescu”, a anunțat ieri edilul Ion Lungu. Acesta a mai arătat, referitor la lipsa autorizațiilor sanitare și ISU la unele școli, că “noi am dat sumele necesare pentru autorizarea școlilor, dar depinde de condu­cerile școlilor să facă demersurile necesare obținerii acestor autorizații. Am toată stima pentru cei din domeniul școlar, Scoala 9 încă nu este autorizată. Sper să obțină această autorizație cât mai repede“. (A.I.)

1 Comentariu pe acest subiect. Spune-ti parerea!

  1. Tanase 07/09/2017 la ora 14:13 -

    Sa nu se surmeneze ,saracul !