Wednesday , December 7 2022

Ion Lungu: „Nu este mare fericire să ajungă acum PNL la guvernare, dar țara trebuie guvernată pentru că mai rău decât a fost, nu se poate să mai fie”

 “Sper să vină oameni profesioniști care să urnească lucrurile care astăzi sunt total blocate”, a declarat președintele Organizației Municipale a PNL Suceava.

 

Președintele Organizației Municipale a PNL Suceava, Ion Lungu, a reiterat în mare parte cele spuse în conferința de miercuri, 9 octombrie, după ce Guvernul Dăncilă a picat la moțiunea de cenzură de joi, 10 octombrie, cu 238 de voturi.

Potrivit edilului sucevean – un vechi membri al PNL, nu este mare fericire să ajungă acum PNL la guvernare, arătând că au fost făcute unele greșeli care au afectat foarte mult comunitățile locale și implicit anumite zone ale economiei.

Pe de altă parte, Ion Lungu este de părere că Partidul Național Liberal este o formațiune politică responsabilă și pregătită să preia frâiele guvernării. În ceea ce privește noul Guvern, Ion Lungu a precizat că speră ca noii membri ai acestuia să deblocheze proiecte importante pentru primării. „Nu putem fugi de responsabilitate. Este un moment important pentru România și PNL, partidul care a scos cel mai bun scor la europarlamentare, are obligația săși asume această responsabilitate. O să vedem mai departe ce se întâmplă, dar mai rău decât a fost, nu se poate să mai fie. Sper să vină oameni profesioniști care să urnească lucrurile care astăzi sunt total blocate”, a declarat președintele Organizației Municipale a PNL Suceava.

Ieri, edilul declara că nu știe dacă e bine sau e rău și arăta că sunt blocaje la nivel de Guvern, de ministere pe fondul campaniei electorale. „La ministere nu prea ai cu cine discuta. Toată lumea stă și așteaptă, nimeni nu vrea să-și asume responsabilitatea, e o perioadă mai delicată. Azi suntem într-un blocaj total, e păcat de Dumnezeu”, mai spunea Ion Lungu miercuri. Joi, după căderea Guvernului, Ion Lungu a reiterat cele spuse și a insistat că țara trebuie guvernată. (D.P.)

Vezi si

Conflict la Școala Gimnazială Zamostea. Directoarea a chemat Poliția în ajutor, iar o profesoară Ambulanța

Disensiunile dintre corpul profesoral și directoarea școlii din Zamostea mocnesc de ceva timp, iar la …

One comment

  1. crezi, eu te stiu din timpul lui base, si a fost tare bine.