Ion Lungu: Noul Consiliu Local Suceava va avea cinci partide. Ne vom vedea la conferința de saptamana viitoare!

reportersite
24 septembrie 2020, 7:20

secretarasite

Cinci formațiuni politice vor aduna suficiente voturi pentru a avea reprezentanți în deliberativul local. Aceasta este opinia primarului Sucevei, Ion Lungu, exprimată în conferința de presă de miercuri, 23 septembrie, în care edilul – răspunzând unei întrebări directe pe această temă – a opinat că în viitorul consiliu local vor fi reprezentate cinci formațiuni politice.

Cerându-i-se să detalieze, Ion Lungu – candidat din partea PNL la un al cincilea mandat consecutiv de primar al municipiului reședință de județ – a explicat că vor fi reprezentanți în CL Suceava din partea PNL, PSD, USR, PMP și Pro România. La ora actuală, deliberativul local este format din zece reprezentanți ai PNL, opt ai PSD, trei ai ALDE și doi ai PMP.

Pe de altă parte, răspunzând unei alte întrebări dacă va mai fi o altă conferință de presă cu el, miercurea viitoare, a răspuns afirmativ. „Da! Ne vedem miercurea viitoare la conferința de presă”, a spus Ion Lungu, su­gerând astfel că el va fi câștigătorul alegerilor locale de duminică, 27 septembrie. (D.P.)

secretarasite