Thursday , December 8 2022

ION LUNGU, mesaj către suceveni, după instituirea carantinei: “FAC APEL LA CALM ȘI DISCIPLINĂ! Este o situație dramatică, aceste măsuri sunt luate pentru a proteja viețile noastre”

Dupa ce Suceava a intrat in carantina totala, primarul Ion Lungu a transmis cate suceveni un mesaj in care a indemnat la calm si responsabilitate, in conditiile in care, conform acestuia, “viața noastră se va desfășura ca și până astăzi, cu respectarea ordonanțelor militare anterioare”. De asemenea, edilul sucevean a declarat ca luni noaptea, la ora 23.30, a avut o discutie cu premierul Ludovic Orban, care l-a asigurat ca este alaturi de suceveni si ca ne va ajuta sa depasim acest moment dificil.

Mesajul Integral al primarului Ion LUNGU:

Incepand de astazi conform Ordonantei Militare nr.6 din 30.03.2020, se instituie pe perioada Situației de urgență, măsura de carantinare in municipiul Suceava si in localitățile: Adâncata, Salcea,  Ipotești , Moara, Șcheia, Pătrăuti si Mitocul Dragomirnei.
Este vorba de instituirea unei Zone de protectie, ca perimetru de siguranta in jurul localitatilor carantinate.
In zona carantinata este permisa intrarea si iesirea pentru activitati economice si de asemenea a persoanelor care nu sunt din Zona carantinata si merg la serviciu pentru activitățile prevăzute in Ordonanta militară nr.6.
FAC UN APEL LA CALM SI DISCIPLINA!
Viața noastră se va desfășura ca și până astăzi, cu respectarea ordonanțelor militare anterioare la care se aplica aceste măsuri de intrare -iesire in Zona de carantina.
Dragi suceveni, chiar daca este o situatie dramatica, aceste măsuri sunt luate pentru a ne proteja pe noi,pentru a proteja vietile noastre, pentru depășirea cat mai repede a acestei epidemii si intoarcerea la starea de normalitate.
Am avut o discutie la ora 23.30 cu Primul ministru al Romaniei ,domnul Ludovic Orban care m-a asigurat ca este alaturi de Suceava, de suceveni si ne va ajuta sa depasim cu bine acest moment dificil.
Așadar sa respectăm prevederile noii Ordonanțe militare,  să dăm dovadă de calm si reponsanilitate pe aceasta perioadă a Starii de urgență in care se aplică măsura de carantinare.
Sa ne rugăm la Dumnezeu sa ne dea răbdare și înțelepciune să depasim acest moment greu din viata orașului nostru.
Doamne ajuta!

Vezi si

Flutur: Bugetul pe 2023 se situează la nivelul lui 2022. Nu vor fi blocate conturile primăriilor sucevene din cauza proiectului “Utilități și mediu”

Președintele Consiliului Jude­țean Suceava, Gheorghe Flutur nu exclude ca bugetul de stat pe anul viitor …