Thursday , July 25 2024

Ion Lungu: Lucrările la construirea mansardei de la Şcoala 8, din George Enescu, vor fi finalizate până la 30 septembrie

Ion Lungu, primarul în funcție al municipiului Suceava, a anunțat, miercuri, că se lucrează bine la mansardarea Şcolii Gimanizale nr.8, din George Enescu, fiind șanse mari ca până la 30 septembrie să se finalizeze lucrările de construcție.

“Demarăm în perioada următoare procedurile pentru achiziția mobilierului necesar pentru desfășurarea cursurilor în noile spații. Şcoala Gimnazială nr 8 este o școală cu un număr mare de elevi, cu solicitări de creștere a numărului de școlari, iar această mansardare este binevenită, a declarat primarul Lungu.

Mansarda ridicată la Şcoala din George Enescu este  structurată identic cu etajul 2 al clădirii, respectiv 6 noi săli de clasă, o sală multifuncțională și 2 grupuri sanitare pentru elevi.

Reamintim că anul trecut a fost semnat contractul pentru această lucrare cu  câștigătorul licitatiei, firma SC ConBucovina SA Suceava, iar valoarea contractului este de 5.915.410,69 lei, inclusiv TVA, suma fiind asigurată din veniturile proprii ale Primăriei Suceava. (O.S.)

Vezi si

Zona de munte a județului, sub Cod galben de ploi torențiale, vijelii și grindină 

Administrația Națională de Meteorologie (ANM) a emis o atenționare Cod galben de instabilitate atmosferică temporar …