Wednesday , March 29 2023

Ion Lungu: Lucrăm contracronometru pentru a putea finaliza creșa mare din Burdujeni la începutul lunii septembrie

Din cauza diferenței mari de nivel, deocamdată se impune ridicarea unui zid de sprijin de aproximativ 100 de metri.

Ion Lungu, primarul municipiului Suceava, a anunțat, miercuri, 8 februarie, că a purtat discuții la sediul municipalității cu reprezentanți ai constructorului și cu proiectantul de la obiectivul de investitii “Construire Creșă Mare, strada Mircea Hrișcă, din Orașul Suceava”, creșa pe care Primăria vrea să o construiască în Burdujeni, în Cartierul Tinereții.
”Din cauza diferentei de nivel trebuie să realizăm un zid de sprijin. Lungimea zidului ar fi de aproximativ 100 de metri și deocamdată acest zid de sprijini va finanțat de Primărie, dar sperăm să recuperăm acești bani de la CNI.  Vom lucra in paralel la zidul de sprijin si la constructia creșei”, a explicat primarul Ion Lungu.

Acesta a mai spus că se lucrează contracronometru, pentru că își propune să finalizeze această creșă până la începutul lunii septembrie. (O.S.)

Vezi si

Pe 2 aprilie, de Ziua Internațională de Conștientizare a Autismului, clădirea Primăriei Suceava va fi iluminată în albastru

Studenți ai specializării Asistență Socială, anul II, din cadrul Universității „Ștefan cel Mare” din Suceava (USV) care își …