Saturday , July 20 2024

Ion Lungu: În această toamnă vor fi finalizate lucrările la Baza sportivă tip 1, din Complexul sportiv al municipiului Suceava

Ion Lungu, primarul municipiului Suceava, a anunțat luni că se lucrează la Baza Sportivă tip 1, care se realizează în zona Metro, în apropierea viitoarei Săli Polivalente, în Complexul sportiv al municipiului Suceava, fiind șanse destul de mari ca lucrările să fie finalizate în această toamnă.

În urma unei vizite efectuate luni dimineață pe șantierul viitoarei Baze sportive, Ion Lungu a declarat că se lucrează la canalizare, la finisaje interioare, iar în această săptămână vor începe lucrările la instalația electrică. ”Din punct de vedere al clădirii, lucrările sunt în grafic”, a spus primarul Lungu.

În ceea ce privește amenajarea efectivă a terenului, primarul a cerut constructorului să suplimenteze numărul de muncitori, arătând în același timp că trebuie făcută în primul rând taluzarea malurilor, care se va realiza în perioada imediat următoare.

”Chiar dacă am întârziat, pentru că a apărut această lucrare suplimentară (este vorba de consolidarea unor maluri și realizarea unui zid de sprijin, executarea acestor lucrări neprevăzute necesitând organizarea unei licitații separate – n.r.), eu sper ca până în toamnă să finalizăm în mare parte această bază sportivă”, a declarat primarul Lungu.

Baza sportivă cuprinde un gazon de dimensiuni UEFA, nocturnă și o tribună de 500 locuri, proiectul fiind finanțat de Compania Națională de Investiții.  (O.S.)

Vezi si

Absolvent al Colegiului Național Militar ”Ștefan cel Mare”, admis primul la specializarea aleasă din cadrul Academiei Tehnice Militară ”Ferdinand I”

Nu doar elevii Colegiului Națiaonal Militar ”Ștefan cel Mare” Câmpulung Moldovenesc obțin rezultate remarcabile, ci …