Wednesday , November 30 2022

Ion Lungu îi îndeamnă din nou pe suceveni să voteze cu Victor Ponta

„După cum am mai spus, domnul Ponta a ajutat şi va mai ajuta oraşul nostru. Am votat în primul tur cu Victor Ponta şi voi vota şi în al doilea tur, la fel, cu Victor Ponta”, a spus, ieri, în conferinţă de presă, primarul Ion Lungu

lungu apr 2014 [800x600]


Primarul Sucevei, Ion Lungu a anunţat, miercuri, în conferinţă de presă că va vota şi în turul al doilea al alegerilor prezidenţiale cu candidatul PSD Victor Ponta, motivând că Victor Ponta a ajutat şi va ajuta oraşul.
„Dragi suceveni, aşa cum se cunoaşte, în calitate de primar independent, sprijin candidatura lui Victor Ponta la Preşedinţia României”, a declarat Ion Lungu într-un apel adresat sucevenilor pe care l-a prezentat în conferinţa de presă de ieri, organizată la Primărie, insistând în timpul conferinţei, înainte de a da citire şi după ce a dat citire apelului său, că nu renunţă nici de data aceasta la independenţa politică pe care şi-a manifestat-o cu circa o lună de zile în urmă.
„După cum am mai spus, domnul Ponta a ajutat şi va mai ajuta oraşul nostru. Am votat în primul tur cu Victor Ponta şi voi vota şi în al doilea tur, la fel, cu Victor Ponta”, a spus Ion Lungu.
Din punctul său de vedere, „se conturează” victoria lui Victor Ponta şi, tot în opinia lui Ion Lungu, nu ar fi deloc rău ca premierul actual să ajungă preşedinte cu votul majorităţii sucevenilor, explicând că acesta este un bun motiv pentru a-i îndemna pe alegătorii din municipiul reşedinţă de judeţ ca să voteze cu prezidenţiabilul PSD pe 16 noiembrie.
„După cum se conturează, Victor Ponta va câştiga preşedinţia României şi este bine să o câştige şi cu voturile sucevenilor. Să votaţi pe cei care sprijină oraşul nostru! Si eu votez Victor Ponta! Multumesc!”, a mai spus Ion Lungu.  (D.P.)

Vezi si

Peste 300 de polițiști suceveni acționează în perioada minivacanței de Sf. Andrei și 1 Decembrie

În perioada 30 noiembrie – 04 decembrie, polițiștii de ordine publică și rutieră din cadrul …

3 comments

  1. Nesimtirea lunga nu are margini in cazullui lungu………..
    Imi vine sa vomit!

  2. Du-te si te culca!C…politica!Te-ai”plimbat”dintr-o barca in alta,dupa interesele tale!Nesimtitule!

  3. mars nesimtitule, nu mai da nimeni doi bani pe tine din toti cei care te-am votat de 3 ori sa ajungi sa o duci tu bine.