Sunday , July 21 2024

Ion Lungu, dispus sa lucreze cot la cot cu constructorii, pentru terminarea lucrarilor de pe Alexandru cel Bun

N pentru c\ cei de la Pfeiffer nu mai au oameni [i vor s\ lungeasc\ lucrarea p=n\ `n martie anul viitor, primarul a promis sprijin cu angaja]i de la Domeniul Public
Primarul municipiului Suceava, Ion Lungu, [i-a oferit disponibilitatea de a ajuta personal, pun=nd pe el cizme [i salopete, pentru terminarea lucr\rilor de pe strada Alexandru cel Bun p=n\ la jum\tatea lunii decembrie a acestui an. Al\turi de el va convoca angaja]ii de Prim\riei de la Domeniul Public, care s\ scoat\ din noroi aceast\ strad\ pentru care constructorii [i cei de la Pfeiffer au avansat ca dat\ cea mai sigur\ a finaliz\rii lucr\rilor, sf=r[itul lunii martie a anului 2011.
Anun]at cu o zi `n urm\, graficul pe zile privind lucr\rile ce trebuie efectuate pe aceast\ strad\ ai c\rei locuitori sunt `neca]i `n noroi de la jum\tatea verii a fost pus ieri de Lungu `n bra]ele coordonatorului proiectului ISPA, directorul SC ACET SA {tefan Groza. Acesta a fost desemnat s\ ini]ieze un comandament care s\ asigure finalizarea lucr\rilor pe aceast\ strad\ p=n\ la mijlocul lunii urm\toare. “Ieri lucrau trei oameni acolo, adu[i de la Liteni – Dolhasca. Dac\ nu ave]i oameni, venim noi, [i spun la modul serios, cu angaja]ii no[tri de la domeniul public. ~mi iau salopeta [i cizmele [i intru [i eu la s\pat. Ce v\ mai trebuie?” i-a `ntrebat Lungu pe reprezentan]ii Pfeiffer care au r\spuns scurt c\ nu au oameni [i nici plan[e pentru sprijiniri de maluri, acestea fiind alocate `n alt\ parte.
Ion Lungu a ar\tat c\ cea mai important\ lucrare `n perioada urm\toare este cea de pe Alexandru cel Bun, mai `nt=i pentru c\ locuitorii din zon\ au stat `n noroi p=n\ `n g=t luni `ntregi dar [i pentru c\ imediat se preconizeaz\ alte lucr\ri `n zon\ – extinderea la trei benzi a str\zii Mitropoliei, investi]ie care nu se va putea face f\r\ degajarea circula]iei pe Alexandru cel Bun. “Nu sunt de acord s\ se am=ne finalizarea lucr\rilor `n anul viitor [i consider c\ ceea ce se `nt=mpl\ acolo este tragere de timp”, a considerat primarul Ion Lungu. (N.R.)

Vezi si

Ordin de protecție emis împotriva unui bărbat din Câmpulung care și-a lovit iubita

În noaptea de sâmbătă spre duminică, la ora 01.37, polițiștii din Câmpulung Moldovenesc au fost …

No comments

  1. Este foarte interesant cum joaca Lungu.Oare cine raspunde de clasificarea firmelor in cadrul licitatilor, cum au ajuns niste firme care nu dispun de logistica necesara sa prinda contracte de valoare asa de mare, ce raspundere au juristiii din cadrul primariei, ce raspundere poarta primarul pentru bunul mers al lucrarilor, respectarea caietelor de sarcini?Cum se poate explica modul neglijent in care s-a lucrat in aceasta vara, cum s-au respectat conditiile de siguranta a circulatiei, avand in vedere modul de semnalizare a zonelor de lucru sau mentinerea unor caverne sau denivelari accentuate la nivelul asfaltului pe o perioada mare de timp?Pentru toate acestea s-au gasit justificari din partea primarului.
    Concluzie:Acest personaj care inca ne mai conduce (interesant limbajul pur moldovenesc cu un debit foarte ridicat-fara a intelege prea multe din ce ar vrea sa spuna)ar face bine sa lasa primaria si sa se apuce de treaba in CONSTRUCTII, sa castige un ban cinstit.Sunt sigur ca se gasesc suficiente resurse umane de valoare care sa ne conduca si sa ne reprezinte cu cinste.

  2. Fraieri de romania. Ce poti sa mai zici? Bani aruncati pe fereastra din buzunarul contribuabilului. Asa ceva e de cartea negativa a recordurilor. Nici in 30 de ani nu se va ajunge la un nivel civilizat. Amintiti-va de Silviu Brucan. L-am injurat cand a zis ca ne trebuie 25 de ani. Mi-am retras cuvintele. Avea dreptate.