Saturday , December 10 2022

Ion Lungu anunta ca Primaria a cumparat un aparat de testare pentru coronavirus destinat Spitalului Judetean Suceava

Primarul Ion Lungu a anuntat joi, 26 martie, ca Primaria a  semnat un contract cu firma Praxis Medica din Iași pentru aducerea unui aparat de testare pentru noul Coronavirus (COVID-19), tip PCR. Valoarea contractului cu echipamentele necesare ajunge la suma de 429.158,82 RON (TVA inclus).

“Am achitat astăzi avansul în suma de 299.122,57 RON (TVA inclus), conform ordinului de plată anexat. În urma discuției avute cu noul Manager al Spitalului Județean de Urgență “Sfântul Ioan cel Nou” Suceava, doctorul Florin Filip, s-a dat undă verde pentru montarea aparatului de testare la spital”, a declarat primarul Ion Lungu.

Perioada de livrare prevăzută în contract este de 14 zile, dar firma ieseana i-a promis primarului Lungu că va face tot posibilul pentru a livra comanda într-o săptămână.

“Prin aducerea acestui aparat la Suceava dorim să testăm cu prioritate cadrele medicale, persoanele care prezintă suspiciune de infectare cu noul Coronavirus (COVID-19) și nu numai”, a mai declarat Ion Lungu, primarul mnunicipiului Suceava.

Vezi si

Tânăr din Bosanci, prins la Marginea cu 444 de petarde și artificii

 Joi, 8 decembrie, polițiștii au desfășurat activități specifice pe linia identificării persoanelor care comercializează produse …

No comments

  1. Cu o impertinenta si nesimtire fara margini, primarul lungu ne anunta ca a comandat astazi un aparat de testare pentru COVID-19 cand sunt infectati deja peste 190 persoane, din care peste 90 cadre medicale si 8 decedati.
    Rusine pentru un primar care nu s-a gandindit sa faca acest lucru cu o luna sau doua inainte…..asteptam inca 14 zile, ca sa mai moara oameni penrtu ca primarul nostru habar nu are ce are de facut pentru locuitorii orasului!

  2. renunta si la ornamentele comandate pentru pasi si cumpara manusi,masti,dezinfectant…