Saturday , December 10 2022

Ion Lungu a impartit ieri o mie de garoafe sucevencelor

N este al [aptelea an consecutiv c=nd primarul face acest gest `n ziua de 8 martie

Primarul municipiului Suceava, Ion Lungu, a oferit, de 8 Martie, 1.000 de garoafe sucevencelor care au trecut dup\ ora 9 prin zona magazinului Bucovina. Este al [aptelea an consecutiv c=nd face acest gest [i le-a transmis tuturor femeilor la mul]i ani [i mult\ s\n\tate. „Este un gest simbolic dar asta nu `nseamn\ c\ nu transmit tuturor sucevencelor o prim\var\ frumoas\, c\lduroas\, s\n\tate [i multe realiz\ri. La toate doamnele din familiile noastre, so]iei mele, fiicei mele viitoarei nurori mamei mele le spun la mul]i ani [i o prim\var\ frumoas\ [i la to]i sucevenii chiar dac\ sunt de sex masculin le spunem o prim\var\ frumoas\ pentru c\ niciodat\ de c=nd `mpart flori nu a fost at=t de frig”, a declarat Ion Lungu. ~n fiecare an, primarul Sucevei a `mp\r]it flori femeilor cu ocazia zilei de 8 Martie, de regul\ Ion Lungu prefer=nd s\ mearg\ `n zona central\.
De men]ionat c\ [i viceprimarul Lucian Har[ovschi a `mp\r]it, ieri, peste 300 de zambile [i 150 de garoafe, `mpreun\ cu mai mul]i tineri democrat liberali suceveni `n cadrul unei ac]iuni dedicate Zilei Interna]ionale a Femeii. Viceprimarul Lucian Har[ovschi s-a deplasat `n cartierul Burdujeni, zona central\ a Casei de Cultur\ [i campusul universitar. (Dan PRICOPE)

Vezi si

Conferință Națională de Amiloidoză, organizată în perioada 9-10 decembrie, la Suceava

Au participat și bolnavi de amiloidoză din județul nostru. Există o schemă de tratament pentru …

No comments

  1. Is curios daca le-a platit din banii lui. Cu siguranta nu. Si prostimea plateste inclusiv garoafele. Daca eram femeie si primeam o garoafa ii dadeam cu ea de cap. Probabil ca de aia nu imparte carti. L-ar durea capul mai tare.
    Stima noastra si mandria, Lungu – romania.