Friday , September 22 2023

Ion Lungu a anunțat că se vaccinează anti-COVID cu doza a patra

În conferința de presă de miercuri dimineață, 18 mai, primarul Sucevei a anunțat că își va face o a patra doză de vaccin împotriva noului coronavirus.

Practic, pe principiul „paza bună, trece primejdia rea!”, primarul Ion Lungu susține în continuare campania de vaccinare împotriva noului coronavirus. Iar asta deși, în urma trendului descendent al vaccinărilor la nivel de municipiu, centrele publice de vaccinare au fost suspendate, iar cei care mai doresc pot să o facă doar la câțiva medici de familie.

„Sunt unul din cei care mă voi vaccina a cu doza a patra. Eu am făcut primele trei doze și Îi mulțumesc lui Dumnezeu că nu am fost bolnav până în prezent nu am avut nici un fel de reacție negativă. Ca atare, săptămâna viitoare o să mă vaccinez și cu doza a patra”, a declarat Ion Lungu.

De asemenea, persoanele care s-au vaccinat în ultima perioadă sunt așteptate la Primărie pentru a primi un tichet de 100 lei, conform prevederilor legale în materie. ”Avem tichetele de 100 de lei primite pentru 1.416 persoane care s-au vaccinat în perioada 17 noimebrie 2021-13 aprilie 2022. Noi colaborăm cu DSP că așa e legea și s-a stabilit ca aceste tichete să fie distribuite de către primărie”, a spus primarul Ion Lungu la conferința de presă de miercuri dimineață. (D.P.)

Vezi si

Flutur cere o întâlnire urgentă cu șefii de spitale din județ pentru fluidizarea fluxului de pacienți. ”Spitalul Județean este blocat. Sunt prea multe solicitări din teritoriu”

Președintele Consiliului Județean Suceava, Gheorghe Flutur, a participat joi, 21 septembrie, la inaugurarea unei secții …