Wednesday , December 7 2022

Ioana Băsescu s-a măritat duminica, în secret, cu suceveanul Radu Pricop

ioana basescu-radu pricop

Ioana Băsescu, fiica cea mare a preşedintelui, s-a căsătorit duminică dimineaţă, in Azuga, cu avocatul sucevean Radu Pricop, fiul fostului senator PSD de Suceava Radu Pricop . Ceremonia a fost organizată în secret, iar mirilor le-au fost alături preşedintele Traian Băsescu şi soţia sa, Maria, şi părinţii noului ginere prezidenţial. Surprinzător, la cununie nu a fost prezentă şi Elena Băsescu.
Ioana Băsescu şi Radu Pricop s-au căsătorit la primăria din Azuga, duminică dimineaţă, după o relaţie de un an. Localnicii spun că sunt mândri de alegerea făcută de Ioana şi au precizat că ar fi avut loc chiar şi o petrecere discretă pentru cei doi miri.
Cununia a avut loc duminică dimineaţă, la ora 9.00, la Primăria Azuga, iar la ceremonie au fost prezenţi doar părinţii mirilor. Constantin Samson, primarul din Azuga, a declarat la România TV, că fiecare dintre soţi îşi va păstra numele de familie. “Au fost opt persoane, au fost alături de ei părinţii Ioanei şi cei ai mirelui. A fost civilizat, doi miri frumoşi, îmbrăcaţi elegant şi atât. Totul a durat 15 minute”, a spus Constantin Samson.
Surprinzător, Elena Băsescu nu a participat la ceremonie.
Fiica cea mare a preşedintelui a mai fost căsătorită timp de trei ani cu Bodo, solistul formaţiei Proconsul.
Mai multe despre Radu Pricop, Obiectiv a scris AICI
 
 

Vezi si

Daniel Cadariu, ministrul Turismului, îi îndeamnă pe români să nu mai meargă la schi în Austria. ”Sunt țări unde condițiile ar putea fi chiar și mai bune”  

Ministrul Turismului, Constantin Daniel Cadariu, a declarat la Digi24 că numărul românilor care merg anual …