Saturday , May 25 2024

Ioan Stan, reales președinte al PSD Suceava. Ciolacu: Nea Stane, rupe-i!

Vineri, la Conferința Județeană de alegeri PSD Suceava, senatorul Ioan Stan a fost reales, în unanimitate, președinte al organizației județene a social-democraților. „Nea Stane, rupe-i! Fă echipa, pune pe fiecare la locul lui, împarte puterea”, l-a îndemnat Marcel Ciolacu pe liderul reales al PSD Suceava. Asta după ce președintele PSD a povestit cum a urmărit un meci cu Sorin Grindeanu, din care ministrul Transporturilor a ieșit supărat.

Referindu-se la un guvern în care există respect și funcționează ca o echipă, dar și la organizațiile locale din Suceava ale PSD și PNL, Marcel Ciolacu a afirmat: „Da, Ion Stan trebuie să fie în acest moment antrenorul asumat al acestei echipe”.

Apoi, Ciolacu a povestit că s-a uitat joi seară cu Sorin Grindeanu la meciul Atalanta – Liverpool, iar la un moment dat l-a întrebat pe ministrul Transporturilor cum îl cheamă pe antrenorul de la Atalanta. „Lasă-mă-n pace, e unul mai în vârstă, dar nu vezi cum ne-a bătut?”, i-a răspuns Grindeanu, relatează Mediafax.

„Așa că, nea Stane, rupe-i! Fă echipa, pune pe fiecare la locul lui, împarte puterea și sunt ferm convins că de această dată veți câștiga Suceava întreagă”, le-a spus Ciolacu celor prezenți la Conferința Județeană de alegeri PSD Suceava, la care a fost reales în unanimitate în fruntea organizației senatorul Ioan Stan, care, de altfel, a fost singurul candidat  la funcția de președinte.

Vezi si

Gheorghe Șoldan: Suceava are nevoie de un primar precum Vasile Rîmbu

Deputatul Gheorghe Șoldan, candidatul PSD la conducerea Consiliului Județean Suceava, și Vasile Rîmbu, candidatul social-democraților …

One comment

  1. E de risul macacilor. Sa crezi ca daca faci același lucru, să ai rezultate diferite