Tuesday , January 31 2023

Ioan Stan: Nu avem nevoie de cadourile PNL-ului. Știm să ne luăm singuri ceea ce ni se cuvine

În cursul zilei de vineri, 26 noiembrie, Gheorghe Flutur, președintele Consiliului Județean Suceava, președinte al PNL Suceava, a afirmat că nu există nicio discuție, ca urmare a realizării coaliției de guvernare împreună cu PSD, de schimbare a actualelor majorități create în județul Suceava în urma alegerilor locale din 2020. ”PNL are majoritatea singur în județul Suceava și vom merge mai departe în continuare. Cadouri se fac de Crăciun, dar nu funcții”, a spus Gheorghe Flutur.

Senatorul Ioan Stan, liderul PSD Suceava, a reacționat în urma acestor declarații, spunând că social democrații nu își doresc vreo funcție în cadrul CJ Suceava și îndemnându-l pe Flutur ca, ”această cu majoritate avută, să facă bine să realizeze ceea ce a promis că face la nivelul județului, pentru că sucevenii vor fapte, nu vorbe”.

”Domnul Gheorghe Flutur a afirmat recent că nu oferă cadouri PSD-ului în județul Suceava. Sinceri să fim, nici nu avem nevoie de cadourile PNL-ului, pentru că am demonstrat la nivel național că știm să ne luăm singuri ceea ce ni se cuvine. De altfel, domnia sa a făcut parte din echipa de negociatori și știe despre ce discutăm. La drept vorbind a făcut parte și din „echipa câștigătoare” care a pierdut puterea la nici două luni de la organizarea congresului PNL, dar nu ne împiedicăm acum în amănunte.

Este drept, partidul domniei sale deține majoritatea în Consiliul Județean Suceava, însă menționăm că nu ne dorim o vreo funcție în cadrul acestei instituții. Dar cu această majoritate avută, domnul Flutur să facă bine să realizeze ceea ce a promis că face la nivelul județului, pentru că sucevenii vor fapte, nu vorbe.

Cât despre cadourile amintite în discursul domniei sale, menționăm că există un proverb cunoscut la nivel international care sună cam așa: „ferește-te de greci chiar și atunci când îți fac daruri”. Echivalentul acestei ziceri la nivel national ar fi „ferește-te de pnl-iști chiar și atunci când îți fac daruri”. Semnificația acestei cugetări nu o vom comenta, lăsând timpul să demonstreze ce este de demonstrat. Doar că îl încurajăm pe domnul Flutur ca în loc să ne poarte de grijă, să-și vadă de promisiunile făcute în campania electorală, care până la momentul actual au rămas doar pe hârtie, sau la nivel de discurs și sperăm ca măcar în acest mandat să termine proiectele începute în 2016. Să mai lase politica națională și să se mai ocupe de problemele județului. Nu vrem mai mult. Știm că nu se poate”, a declarat senatorul PSD de Suceava Ioan Stan. (O.S.)

Vezi si

Februarie începe cu o oprire de apă la Rădăuți

În data de 1 februarie începând cu ora 08.00 în zona Şcolii gimnaziale „Ion Pintilie” …