Sunday , February 5 2023

Ioan Balan: Ionel Vasiliu și Bogdan Loghin îndeplinesc toate condițiile să fie candidații liberali pentru funcția de primar în Fălticeni și Rădăuți

“Ei sunt tineri, entuziaști, cu inițiativă, și vor aborda cu curaj administrarea celor două municipii importante ale județului Suceava”, a declarat Vicepreședintele regional al PNL, deputatul Ioan Balan, in cadrul Galei Tinerilor Liberali din Suceava

Vicepreședintele regional al PNL, deputatul de Suceava Ioan Balan, a apreciat, vineri, că Gala Tinerilor Liberali din Suceava a dovedit puterea organizației TNL Suceava, dar în același timp a evidențiat și capacitatea organizației județene sucevene de a se întări cu tineri de valoare și cu inițiativă, unii urmând să intre în bătălia electorală pentru alegerile locale de anul viitor.

Liderul liberal sucevean a spus că în cadrul Galei Tinerilor Liberali din Suceava, în prezența a peste 300 de tineri, au fost premiați cei mai meritorii și implicați tineri liberali.

Ioan Balan a subliniat că prin prezența sa în cadrul galei, secretarul general al PNL, Robert Sighiartău, el însuși un tânăr de succes în politică, a reprezentat un exemplu de urmat pentru tinerii liberali suceveni.

Mai mult, a spus Ioan Balan, președintele PNL Suceava, Gheorghe Flutur, a fost sufletul acestui eveniment și a împărtășit tinerilor din experiența sa politică, dar și cum a trăit multe din evenimentele politice la care a luat parte.

Vicepreședintele regional al PNL a apreciat că remarcabilă prezența tânărului Ionel Vasiliul de la Fălticeni care a încântat sala cu discursul său și care va fi candidatul PNL pentru funcția de primar al municipiului Fălticeni.

Ioan Balan și-a exprimat încrederea că acest antreprenor „de ispravă” va fi viitorul primar al municipiului Fălticeni.

Totodată, deputatul liberal sucevean a spus că PNL va obține funcția de primar în 2020 la Rădăuți cu Bogdan Loghin, care a dovedit în ultimii ani că are inițiative de lăudat în administrație și că este un tânăr ce are din ce în ce mai mulți susținători în Rădăuți.

„Oamenii aceștia sunt tineri, entuziaști, cu inițiativă, și vor aborda cu curaj administrarea celor două municipii importante ale județului Suceava. Deja am văzut că au echipe de tineri bine structurate în municipiile lor și vor beneficia de tot sprijinul organizației județene având și mână liberă să se organizeze pe plan local pentru a obține rezultatele scontate”, a declarat Ioan Balan.

Liderul liberal a mai spus că prin implicarea acestor doi tineri în administrarea municipiilor Fălticeni și Rădăuți vor avea de câștigat cetățenii din cele două orașe care vor beneficia de un suflu nou, de dezvoltare și vor vedea că modelul de administrare locală liberală este cel care răspunde nevoilor imediate ale oamenilor.

„Prin susținerea celor doi tineri pentru primăriile Fălticeni și Rădăuți, organizația județeană PNL Suceava dorește să transmită un mesaj direct populației că modelul închistat, prăfuit și fără viziune al socialiștilor nu poate genera dezvoltare și bunăstare”, a conchis Ioan Balan.

Vezi si

Programul detaliat al manifestărilor organizate de Primărie la împlinirea a 635 de ani de la atestarea documentară a Sucevei

Primăria municipiului Suceava a anunțat, sâmbătă dimineață, programul detaliat al manifestărilor prilejuite de sărbătorirea împlinirii …