Saturday , June 22 2024

Ioan Balan: În câțiva ani, cu proiectele PNL duse la capăt, în județul Suceava se va trăi la fel de bine ca la Cluj, Sibiu, Oradea sau București!”

Zilele trecute, deputatul PNL de Suceava Ioan Balan a susținut o declarație în plenul Camerei Deputaților în care a arătat că în urmă cu mai mulți ani, când județul era condus de un alt partid politic, nu de PNL, sucevenii aveau cel mai mic salariu mediu din țară, cel mai PIB/locuitor.

”De la Suceava erau cei mai mulți români care plecau la muncă peste hotare pentru că nu aveam locuri de muncă la ei acasă, cei mai mulți copii care nu mergeau la școală, nu aveam utilități minime în gospodării, încă mai aveam drumuri județene acoperite cu pământ, școli scorojite, spitale evitate de pacienți și nici măcar un proiect de autostradă care să ne lege de Capitală și de Europa. Toate aceste lucruri rămân în istoria rușinoasă a partidului care au avut șansa să ajute Suceava să se dezvolte și nu au reușit. Astăzi mai are și obrăznicia să spună că vrea să conducă din nou destinele Sucevei!”, a  declarat parlamentarul liberal sucevean.

”Din fericire, venirea echipei PNL în administrația județeană și locală a Sucevei, echipă condusă de un o harnic și dedicat Sucevei, Gheorghe Flutur, a declanșat avalașa dezvoltării, modernizării și creșterii standardului de viață al populației. Tot ceea ce ne făcea de rușine în trecut la nivel național, astăzi PNL a transforma în motiv de mândrie: avem școli modernizate, drumuri județene ca în palmă, spitale mai bune ca în unele centre universitare prestigioase, utilități care se extind în fiecare zi, un număr tot mai mare de suceveni care lasă străinătatea și se întorc acasă, locuri de muncă mai bune și mai bine plătite, investitori care ne bat la ușă, precum și autostrăzi care se vor pune în circulație în foarte scurt timp.

Cum oare să nu vezi ce diferență flagrantă este între performanța administrativă uriașă pe care a demonstrat-o PNL și Gheorghe Flutur și celelalte partide care nici măcar o idee sau un proiect util nu au pentru Suceava”, a  spus Ioan Balan.

El consideră că echipa PNL Suceava este obligată să-și ducă proiectele până la capăt, pentru că este singura șansă pentru dezvoltarea județului.

”Știu că acest lucru se va întâmpla, pentru că sucevenii cred în noi și au văzut diferența!

Atunci când vom finaliza toate proiecte începute de noi pentru județul nostru, vă pot garanta că standardul de viață al sucevenilor nu va fi cu nimic mai prejos decât la Cluj, Sibiu, Oradea sau București. Sucevenii merită să trăiască bine și numai o administrație publică județeană liberală și la primăriile liberal din județ pot să garanteze această evoluție pozitivă”, a încheiat deputatul PNL de Suceava Ioan Balan. (O.S.)

Vezi si

Ucrainean cu mandat de arestare pentru furt calificat emis de autoritățile franceze, depistat la Vicovu de Sus

Vineri, L. Yurii,  cetățean ucrainean, de 27 ani, cu domiciliu în localitatea Cernăuți, a fost …