Monday , March 4 2024

Invitație “TEHNOACTIV Open Day” – 22 septembrie 2022 (P)

Stimate partener, TEHNOACTIV S.R.L. are plăcerea de a vă invita la un nou eveniment de tip “Open Days”, în locația cunoscută, din str. Cernăuți nr. 123,  loc. Suceava,  jud. Suceava, în data de 22.09.2022, începând cu orele 09.00 și până la orele 17.00.

În cadrul evenimentului, următorii expozanți vor avea oferte promoţionale şi vor face prezentări:

  1. Milwaukee Tool – în cadrul evenimentului Milwaukee Tour 2022, echipa va face prezentări şi demonstratii pentru tehnologiile si tendinţele actuale, vă va oferi pachete de scule la preţuri speciale, va organiza concursuri cu premii. În plus, aveti posibilitatea de a vă înscrie la tombola Milwaukee, cu produse achiziţionate din aceasta gamă de minimum 30 lei. Fiecare participant înregistrat la adresa: https://www.milwaukeetool.ro/tour2022 primeşte gratuit şi fara tragere la sorţi o sticlă de apă inscriptionată cu logo-ul Milwaukee.
  1. Husqvarna – La standul HUSQVARNA, persoanele interesate au posibilitatea sa consulte o noua gama care va intra in portofoliul TEHNOACTIV SRL, si anume, HUSQVARNA CONSTRUCT. De asemenea, echipamentele pentru padure, parcuri si gradini vor fi si ele prezentate. Primii 100 clienti, la achizitionarea unui produs Husqvarna, vor primi un PREMIU GARANTAT (in functie de valoarea achizitiei o șapcă, un tricou sau un prosop).
  1. TehnoWorld – La standul TEHNO WORLD, vizitatorii vor avea posibilitatea de a consulta gama de produse oferita de aceasta firma: tubulatura PEHD RC cu folie albastra pe interior si exterior, tubulatura PEHD lisa de canalizare cu marcaj portocaliu, tubulatura cu diam mici pentru irigatii, camine modulare, aparate de sudura cap-cap. In plus, persoanele interesate, pot achizitiona de la firma noastra, pe o perioada limitata, produsele TEHNO WORLD cu o reducere la pretul final.
  1. Pedrollo – In interiorul standului Pedrollo, vizitatorii vor putea consulta gama de electropompe, inclusiv produse sectionate. De asemenea, acest producator va prezenta sistemul de pompare INVERTER DG PED. Produsele Pedrollo, comercializate de firma TEHNOACTIV, vor putea fi achizitionate la pret redus, pentru o perioada limitata pe baza unui talon de vizitare.
  1. Tiemme Systems – La standul TIEMME SYSTEMS, potentialii clienti au posibilitatea de a consulta oferta producatorului italian, din urmatoarele subdomenii: incalzire in pardoseala si integrare cu sistemele solare termice, presare PEX si multistrat, accesorii sisteme solare (tevi si fitinguri), accesorii specifice regiilor de apa (mufe rapide polietilena, alama, robineti prindere polietilena). Clientii vor avea posibilitatea de a achizitiona produse Tiemme Systems la pret redus.

Pentru mai multe informații ne puteți contacta la adresa: [email protected], sau la numerele de telefon din antet. Vă așteptăm!

Link  catre evenimentul de pe pagina de Facebook a TEHNOACTIV SRL: https://fb.me/e/3qG6yutfW

Link catre evenimentul de pe pagina de google business a TEHNOACTIV SRL: https://posts.gle/65HxpjTU7jfxsdPh7

Vezi si

Primăria Suceava intenționează să acceseze noi fonduri elvețiene

Ion Lungu, primarul municipiului Suceava, a anunțat că, după ce a participat la Forumul organizat …